Vedete România

VIDEO Nuntă de un milion de euro la Caransebeș.../Petrecerea a durat trei zile, iar printre artiștii invitați s-au numărat: Andra, Holograf, Vali Vijelie, Adrian Minune și Georgiana Lobonț

Au făcut nuntă în cort, pe Aeroportul din Caransebeș, iar petrecerea a durat 3 zile și 3 nopți, costurile ridicându-se la puțin peste 1 milion de euro. Cătălin Măruță a prezentat evenimentul, iar Andra s-a numărat printre artiștii care au făcut show la nunta tinerilor Oana Alexandra Pleșa și Daniel Cornea.

 


Snapinsta.app_448176995_18439337464059084_392180199708444127_n_1080

​Oana și Daniel, doi tineri din Caransebeș au avut parte de o petrecere cu foarte mulți artiști celebri din țară. Printre cei care au cântat la nuntă au fost: Andra, Horia Brenciu, Holograf, Vali Vijelie, Adrian Minune, Georgiana Lobonț și Andreea Voica

Adrian Minune a făcut show. Artistul a cântat împreună cu mireasa, iar la un moment dat ambii s-a așezant în genunchi. Oana Alexandra Pleșa a postat mai multe filmulețe la Insta Story. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai sus)

​Andra a cântat melodia „Pas cu pas” pentru dansul mirilor. Mai mulți invitați au distribuit imagini video cu acest moment fabulos. 

Mirele, Daniel Cornea, a studiat Topografie și cadastru la Universitatea Politehnică din Timișoara. El a cerut-o în căsătorie pe Oana în 2022, într-o vacanță la Paris. 

În iulie 2023, cei doi au spus DA în fața ofițerului de stare civilă. Tinerii au purtat ținute spectaculoase. 

Foto: Nicușor Longa , Instagram/ oanaalexandra.plesa

​Mireasa, Oana Alexandra Pleșa, a studiat la Universitatea Politehnică din Timișoara și la cea de Psihologie și Sociologie.

Nașii au fost Xhenti Rustemaj (Rusti) și Andreea Rustemaj. 

Sursă foto: Facebook/ Instagram

Vizualizări: 5,273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete România:

Citește și: