Vedete România

VIDEO Pescobar cu a lui, decolteul anului...

A fost petrecere mare în familia celebrului Pescobar! Vineri, afaceristul și-a botezat băiețelul și a organizat o petrecere de pomină!

​S-a petrecut pânâ în zori, iar invitații s-au delectat cu meniu pescăresc și râuri de șampanie. Aranjați și foarte fericiți, Pescobar și iubita sa Gianina Crișan au punctat și prima lor apariție oficială.

          View this post on Instagram                      

A post shared by Pescobar (@pescobar.paulnicolau)

Proaspăta mamică a atras atenția tuturor cu ținuta sa. A făcut senzație cu rochia ei albă, care avea și un decolteu foarte generos. S-au distrat pe cinste și au dansat până în zori. Evenimentul a avut loc la restaurantul acestuia din Herăstrău, iar invitații au fost numeroși.

Pescobar a devenit tătic pentru a doua oară în luna martie. Gianina, iubita sa, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

Paul Nicolau mai are o fetiță dintr-o relație anterioară, iar micuța a venit la botezul fratelui său alături de bunica sa.

Pescobar a aruncat cu teancuri de bani la botezul fiului său 

Afaceristul nu s-a uitat la bani și a organizat o petrecere grandioasă, cu muzică live. Pescobar a aruncat cu teancuri de bani pentru dedicații în cinstea fiului său.

Tot cu această ocazie, Pescobar a dezvăluit și numele pe care fiul său îl poartă. Micuțul se numește Marc Paul și i-a adus multă fericire patronului de la Taverna Racilor.

Deși este s-a despărțit de mult timp de femeia care i-a dăruit primul copil, afaceristul se înțelege bine cu fosta lui soție și chiar călătoresc împreună în vacanțe alături de fiica lor.

„Da, suntem. Mergem în vacanțe. Merg în vacanțe cu femeia cu care am un copil, dar noi nu mai avem treabă. Ne respectăm, râdem, bem un pahar de vin. Totul elegant. Ne-am despărțit pentru că nu ne potriveam, decât să ne spargem capul, să fie și copilul de față, mai degrabă suntem prieteni și e și copilul de față”, spunea Pescobar, în podcastul Fiță cu Adiță.

Vizualizări: 5,197

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete România:

Citește și: