Video

STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

Un instructor de yoga din București, considerat discipol al lui Gregorian Bivolaru, este acuzat fapte grave.

Procurorii DIICOT îl suspectează că își racola elevele, le îndepărta de familie și le obliga să filmeze scene pornografice pentru site-urile de adulți. Una dintre victime le-a spus anchetatorilor că bărbatul - care se recomanda drept maestru spiritual - a violat-o în timp ce era inconștientă. Suspectul și patru complici sunt cercetați pentru viol și trafic de persoane.

Polițiștii și procurorii DIICOT au facut perchezitii la 13 adrese din capitală. În apartamentele controlate, Eugen Mîrtz, un bărbat trecut de 60 de ani și considerat discipol al lui Gregorian Bivolaru - ar fi găzduit cel puțin opt femei pe care le manipula să producă filmări cu conținut sexual explicit pentru site-urile de adulți. Anchetatorii au găsit mai multe calculatoare, camere web, lumini de studio și jucării sexuale.

O parte dintre victime erau adăpostite într-un bloc de pe Calea Ferentari din Capitală, unde liderul grupării are trei apartamente, două dintre ele fiind închiriate. Victimele erau îndoctrinate și izolate atât de familie, cât și de societate fiind convinse că familia și prietenii reprezintă răul din viața lor. De asemenea, într-un astfel de apartament, una dintre fete a fost și violată în 2019 de către liderul grupării apoi a fost convinsă să nu meargă la poliție.

Procurorii susțin că suspectul a profitat de faptul că victima - care acum are 36 de ani - se afla sub influența alcoolului.

Eugen Mirtz

„Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”, spun surse judiciare.

Victima, care a ajuns să sufere de depresie, spun anchetatorii, a depus în cele din urmă plângere împotriva bărbatului.

Reporter: Cum vă simțiți acum?

Victimă: „Acum sunt bine. Aș vrea să vorbesc mai târziu despre chestiile astea, acum aș vrea să dorm”.

Anchetatorii spun că victimele au fost îndepărtate de familie.

Stenogramă Eugen Mîrtz: „Te rog, față de mama ta să nu ai bun simț! Să nu ai umilință față de mama ta, pentru că mama ta nu e Dumnezeu! Numai Dumnezeu cel unic și adevărat merită supunerea și umilința ta, înțelegi?! Mama ta e un om rătăcit, înțelegi?! Care dacă se obrăznicește, îi dai peste nas!”

Vecină: „De când ne-am mutat aici este o întreaga nebunie. Este un du-te vino continuu. Este o gălăgie continuă. Am încercat fără succes să vorbim cu el”.

Bărbatul este cunoscut pentru conferințele de yoga susținute în țară și în străinătate. De altfel, victimele ar fi fost racolate chiar în sala de yoga pe care o deține în sectorul patru al capitalei.

Pe lângă Mîrtz, anchetatorii mai cercetează patru suspecți. Pe WhatsApp, indivizii ar fi creat un "grup de lucru" denumit "Ganesha", unde victimele erau puse să anunțe când începeau și când încheiau activitatea de videochat, pentru ca membrii grupului să țină o evidență a orelor lucrate.

Suspecții ar fi strâns aproape 1 milion și jumătate de euro din încasările de la firmele de videochat.

Eugen Mîrtz și complicii săi sunt cercetați acum pentru viol, trafic de persoane și constituirea unui grup infracțional organizat.

Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Alinei Bădic!

Între timp, Gregorian Bivolaru a fost arestat anul trecut în Franța, alături de 40 de membri ai unei secte. El este acuzat de trafic de persoane, viol, răpire și constituirea unui grup infracțional organizat.

 

Vizualizări: 6,672

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Video:

Citește și: