Vedete internațional

„Regele este prea plictisitor în pat”

Regina Letizia (51 de ani) și-ar fi înșelat soțul, pe Felipe (56 de ani), cu „mai mulți bărbați”, dintre care „trei oameni de afaceri catalani”, din cauză că regele este „mult prea plictisitor pentru ea în pat”, scriu ziarul iberic El Nacional și publicația germană Bild. Zvonurile vin exact când familia regală iberică împlinește 20 de ani de la căsătorie.

Printre presupușii iubiți ai reginei sunt „bodyguarzi, antrenori personali, jurnaliști, dar și fostul ei cumnat, Jaime Del Burgo (53 de ani)”.

În plus, „trei influenți oameni de afaceri catalani au avut întâlniri private cu regina Letizia, trezind curiozitatea în cele mai exclusiviste saloane din Barcelona”.

Anul trecut, Jaime Del Burgo a susținut că a avut o relație cu Letizia înainte să se căsătorească cu sora ei mai mică, Telma (2012-2014).

Del Burgo, care locuiește în prezent în Marea Britanie, a dezvăluit, în cartea „Letizia & I”, scrisă de Jaime Peñafiel, că „au continuat să fie amanți și după nunta Letiziei cu regele Felipe, din 2004”.

„Nu este femeia unui singur bărbat”

Acum, Del Burgo și Peñafiel vin cu noi dezvăluiri. Letizia este „infidelă din fire”, spun ei. De asemenea, ea nu este „femeia unui singur bărbat. Este liberală și îi plac relațiile deschise. Și aventurile fără obligații”.

Potrivit expertului în aristocrație Peñafiel, pe vremea când avea relația extraconjugală cu Del Burgo, regina era dornică „să experimenteze chiar o relație în 3 în dormitor”.

Căsătoria Letiziei cu Felipe „s-a încheiat, de fapt, prin 2013. Dorm în camere separate și se evită unul pe altul. Regele e prea plictisitor în pat pentru regină. Cuplul regal a rămas împreună doar pentru binele coroanei și al copiilor lor, fiicele au 17 și 18 ani”, a adăugat Peñafiel. Fosta jurnalistă s-a căsătorit cu regele „doar din cauza statutului, banilor și puterii”.

Regina Letizia este la a doua căsătorie. În 1998, după o relație de aproape 10 ani, ea s-a căsătorit civil cu Alonso Guerrero Pérez, licențiat în filozofie, scriitor și profesor de literatură la liceul unde învățase ea. Nu au avut copii, iar un an mai târziu au divorțat.

Vizualizări: 13,015

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete internațional:

Citește și: