Video

VIDEO „Sexul” și „mărimea contează”, subiectele preferate ale Ștefaniei „Lolrelai”, tânăra care susține că a fost violată de stomatolog!

Ștefania Costache, cunoscută sub numele de „Lolrelai”, tânăra care susține că a fost abuzată sexual de către un medic stomatolog, este o femeia dezinvoltă, care abordează cu naturalețe subiecte pe care unii le consideră „Tabu”.

Ștefania Costache „Lolrelai” a realizat recent câteva vlogguri cu vedete, printre care și cântărețul Pepe – video în care vorbesc aproape numai despre sex, în încercarea tinerei de a face un fel de „educație sexuală”.

Ștefania către Pepe: N-o să te întreb cât o ai”

La un moment dat, Ștefania i se adresează lui Pepe: „N-o să te întreb cât o ai”, iar artistul îi răspunde;  „Dacă vrei ți-o arat…” (minutul 8:44)

 

Tânăra îl mai întreabă pe Pepe „cât de mare sau cât de mică trebuie să fie”, apoi, vorbind tot despre relațiile sexuale și despre mărimea penisului, Ștefania spune că a fost „peste tot, și a fost nasol”.

„Vorbesc despre subiecte mai delicate pentru că îmi place să vorbesc despre ceea ce alții nu vorbesc sau dacă vorbesc aleg să nu spună adevărul dintr-o falsă diplomație. Mulți gândesc exact ca mine, dar le e rușine să o spună cu voce tare. Mie nu îmi este!”, susține Lolrelai pe canalui ei de Youtube.

Ce arată examenul medico-legal al Ștefaniei

Ștefania Costache a susținut că a fost violată de un medic stomatolog, care în primă fază a sedat-o. Pe numele medicului respectiv au mai fost depuse alte plângeri, din partea altor tinere!

În ceea ce privește examenul medico-legal al Ștefaniei, surse judiciare au declarat pentru GÂNDUL.RO că acesta arată că tânăra nu a fost violată.

Totodată, nu au fost găsite nici urme de substanțe toxice și nici de spermă….

Vizualizări: 1,403

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Video:

Citește și: