Video

VIDEO „Nu sunt o pisică”/Un avocat din Texas n-a reușit să scoată filtrul de Zoom într-o audiere online în fața unui judecător

Un avocat din statul american Texas a lăsat din greșeală un filtru ce îl arăta ca pe un pisoiaș într-o ședință video cu un judecător, nereușind să-l schimbe, până la urmă simțind nevoia să-i precizeze judecătorului că ”nu sunt o pisică”, scrie Guardian.
Avocatul Rod Ponton a devenit eroul unui clip viral după ce s-a prezentat la o audiere online sub forma unui pisoi drăgălaș, dar cu o față îngrijorată.
Judecătorul Roy Rerguson și-a dat seama ce se întâmplă și i-a spus: ”Cred că ai un filtru pornit la setările video. Ar trebui să …”.
Pisoiul/Ponton l-a întrerupt apoi ușor panicat: ”Mă puteți auzi, domnule judecător?”
”Te aud, cred că este un filtru…”, a răspuns Ferguson.
”Asta este. Și nu știu cum să-l scot. Sunt cu asistenta mea aici, încearcă și ea, dar sunt pregătit să continui așa… Sunt în transmisiune live. Nu sunt o pisică”, a spus avocatul.
”Îmi dau seama de asta”, i-a replicat sec judecătorul.
 

Ulterior, judecătorul a postat pe Twitter un comentariu în care a arătat că ”aceste momente amuzante sunt efectul modului în care facem eforturi pentru a ne asigura că sistemul de justiție continuă să funcționeze în aceste momente dificile. Toți cei implicați au gestionat momentul cu demnitate, iar avocatul a dat dovadă de o dedicație incredibilă. Profesionism adevărat”.

 

     

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Video:

Citește și: