Video

VIDEO Divorțează Loredana?/Deja nu mai poartă verigheta!/„Castravetele” italian, mai tare ca banii lui Boncea?

A divorțat sau nu Loredana Groza? Aceasta este întrebarea ce stă pe buzele tuturor, după ce fanii artistei au observat un detaliu care le-a cam dat de gândit. Deși cunoscuta cântăreață este destul de extrovertită, dar și asumată în tot ceea ce face, ei bine însă, când vine vorba de viața intimă vedeta a fost mereu foarte discretă. Din acest motiv, bârfele legate de separarea dintre ea și Andrei Boncea nu au fost justificate în niciun fel de Loredana Groza, scrie wowbiz.ro.

Loredana Groza nu mai poartă verighetă

Cunoscuta artistă a renunțat la verighetă în ultima perioadă, detaliu observat chiar de către internauți. Urmăritorii vedetei de pe rețelele de socializare au văzut că în ultimele postări de pe internet, Loredana Groza nu mai poartă bijuteria pe care o avea împreună cu producătorul de film și de televiziune, Andrei Boncea, de mai bine de 23 de ani, atunci când și-au spus ”DA” în fața altarului.

Ei bine, cu toate acestea, deși extrem de extrovertită și fără inhibiții, Lori, așa cum o alintă fanii, nu a vorbit până acum despre presupusul divorț, asta pentru că este foarte discretă când vine vorba de viața sa personală, mai ales despre bărbatul care a făcut-o mamă, Andrei Boncea.

Loredana Groza și Andrei Boncea au divorțat?

Loredana Groza și Andrei Boncea

Loredana Groza și Nick Casciaro, din ce în ce mai apropiați în ultima vreme

Așa cum internauții au observat că Loredana Groza nu mai poartă verigheta, la fel urmăritorii de pe Instagram ai artistei au văzut că aceasta este și din ce în ce mai apropiată de câștigătorul show-ului de talente, Nick Casciaro. Așadar, vigilenți din fire, imediat ce au observat apropierea dintre cei doi, internauții au început să asalteze secțiunea de comentarii la postările Loredanei în care apare alături de tânărul cântăreț.

Astfel, la ultimul videoclip al vedetei, internauții au avut fel și fel de comentarii, dar mai ales, fanii i-au compliment pe Loredana și pe Nick, spunându-le că fac un ”cuplu frumos” împreună.

”Foarte frumos, un cuplu frumos”, ”Cred că ești îndrăgostită de el”, ”Un nou cuplu de vedete s-a născut”, ”Sunteți minunați”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților la ultima postare a Loredanei Groza.

De asemenea, cu ocazia zilei de naștere a lui Nick Casciaro, Loredana Groza i-a făcut o urare de zile mari pe internet cântărețului. Vedeta a postat câteva fotografii cu tânărul, alături de care i-a transmis un mesaj emoționant.

”La mulți ani, Nick!!!! Îți doresc tot ce este mai bun! Te iubesc”, i-a transmis artista lui Nick Casciaro cu ocazia zilei de naștere.

          View this post on Instagram                      

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Video:

Citește și: