Video

VIDEO București, România/Un bărbat rănit și căzut pe stradă a fost jefuit de un tânăr

Un bărbat rănit, căzut pe o stradă în București și aflat aproape în stare de inconștiență, a fost jefuit de un tânăr. Acesta din urmă a fost prins, în urma verificărilor constatându-se că mai săvârșise și alte infracțiuni, anunță Jandarmeria București.

Incidentul s-a petrecut pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei.

Jandarmii au observat un bărbat cu răni sângerânde zăcând pe marginea trotuarului, aproape inconștient și i-au acordat primul ajutor până la sosirea ambulanței

"Între timp, incidentul a adunat mai mulți curioși care le-au oferit jandarmilor informații noi. Bărbatul rănit fusese jefuit de un tânăr, care a profitat de starea de inconștiență a victimei, luându-i banii", potrivit sursei citate.

Jandarmii l-au găsit pe hoț într-o mașină, la câteva străzi distanță de locul comiterii faptei. L-au legitimat, asupra lui fiind găsiți și banii pe care tânărul a recunoscut că îi furase de la bărbatul rănit.

S-a dovedit, în urma verificărilor, că tânărul de 20 de ani era cunoscut cu activități infracționale.

Bărbatul rănit a fost dus la spital, pentru îngrijiri medicale, iar tânărul la secția de Poliție, unde i s-a întocmit dosar penal, potrivit sursei citate.

 

Vizualizări: 373

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Video:

Citește și: