Vedete România

„Valorile” României/„Miss pirandele” din comuna Grajduri. „Prințesele” se laudă cu palatele, aurul și blănurile

Pirandele din comuna Grajduri, județul Iași, au ajuns vedete pe Internet. Sunt frumoase de pică, au haine și bijuterii de lux, dar și palate și mașini scumpe. Practic, tot arsenalul pentru a face videoclipuri virale pe TikTok.

"Ele sunt prințesele care trăiesc în palatele de la marginea Iașului. Kilograme de aur, mașini de lux și haine de firmă pentru cele mai frumoase pirande", scriu reporterii de la bzi.ro, publicând o serie de imagini virale cu frumoasele care au zeci de mii de fani pe Internet. Materialul a stârnit însă invidia altor familii de romi din localitate, care au luat cu asalt poșta redacției, anunțând că și ei au acasă regine și prințese care ar putea concura oricând pentru tilul de "Miss Piranda". Ținute extravagante în comuna Grajduri

Astfel, fotografiile ppublicate de bzi.ro arată opulența romilor și modul în care aceștia petrec. Comuna Grajduri este o comună cunoscută pentru comunitatea de romi care trăiește acolo și se află la cățiva kilometri de Iași.

 

Fetele merg aranjate și la hypermarket foto: bzi.ro

Despre romii de la Grajduri se poate spune că sunt unii dintre cei mai înstăriți din țară. De-a lungul anilor, romii au strâns averi impresionante și au construit palate cu zeci de camere.

Tinerele din Grajduri sunt extrem de frumoase și de aranjate foto: bzi.ro

Evelina Stănescu: „Am aur la gât de 24 de karate”

Printre țigăncile din Grajduri care postează des pe TikTok este și Ana Maria Stănescu, în vârstă de 15 ani. Are un real succes cu videoclipurile de pe rețeaua de socializare, strângând peste 500.000 de vizualizări doar pe o singură postare. Adolescenta a povestit reporterilor BZI despre planurile de viitor. În multe dintre filmulețe apare alături de verișoara ei, Evelina Stănescu, de 16 ani. Au haine scumpe, aur mult la gât, se plimbă în locuri exotice sau participă la petreceri organizate în acele palate mari.

Fetele trăiesc ca niște prințese foto: bzi.ro

„Eu și cu verișoara mea Ana postăm tot felul de filmulețe. Am rezultate bune la școală, sunt în clasa a VII-a. Sunt foarte vizionată pe TikTok, pentru că am și lanțuri de aur la gât, de 24 de karate. Părinții mei știu ce fac, m-au lăsat să sun și la ziar. Am fani peste tot, mă vede toată planeta. Vreau să fiu influencer, să cânt, să fac vlogging. Vloggerul meu preferat este Irina Diaconescu. Eu și verișoara mea vrem să terminăm liceul și să facem și o facultate”, a spus Ana Maria Stănescu.

.

@maria12_ana_mnd

♬ Balansul De Mahala - Asu

 

 

@maria12_ana_mnd

 

♬ sunet original - .

 

       

Vizualizări: 519

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete România:

Citește și: