Cancan

„Taci! Port tocuri mai mari decât bărbăția ta!”

Alex Bodi se ține scai de Bianca Drăgușanu! S-au despărțit, și-au aruncat cuvinte grele, Alex a fost chiar arogant, dar acum nu mai poate de dorul ei. Vrea o împăcare, însă nu-i chip. Bianca e chitită să se mărite cu Gabi Bădălău, motiv pentru care îl umilește, când îl prinde, pe cel care i-a fost soț.

A făcut-o chiar în acest weekend, cu o postare mai mult decât explicită. A pus o poză cu pantofii cu toc imens pe care-i poartă, iar în dreptul acesteia a inserat: ”Taci! Port tocuri mai mari decât bărbăția ta!” Ce-o fi fost în sufletul lui Alex Bodi, numai el știe. 

Alex Bodi a venit peste Bianca Drăgușanu la salonul de înfrumusețare

În urmă cu doar câteva zile, ”Musculosul” a încercat, fără rezultat, să discute cu Bianca, pe când diva era la un salon de înfrumusețare. A plănuit totul ca la carte, pentru că fosta lui iubită îi refuza venirea, și și-a făcut apariția. Doar că acolo avea să iasă circ. Bianca s-a strecurat pe ușa deschisă de o angajată a salonului și s-a încuiat în mașină.

 Alex Bodi nu s-a lăsat și a alergat după ea. A încercat ceva cu geamul, dar nu i s-a deschis, mai mult, Bianca Drăgușanu a demarat, iar Bodi a alergat pe lângă mașină, ținându-se de portieră. S-a lăsat păgubaș, sub privirile Andreei Tonciu, care a asistat la toată scena. SURSA: Cancan.ro

Vizualizări: 785

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Cancan:

Citește și: