Vedete România

Surpriza verii!/„A fost totul ceva de vis”/Alexandra Stan s-a căsătorit în secret cu bărbatul misterios!

Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, i-a luat pe toți cunoscuții și admiratorii prin surprindere cu ultima sa decizie: s-a căsătorit în mare secret cu bărbatul misterios alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Vedeta a acordat un interviu publicației Viva! în care a vorbit despre nunta care a avut loc în plină pandemie.

Alexandra Stan a renunțat la burlăcie și s-a căsătorit în secret, în orașul natal, Constanța. La eveniment nu au participat multe persoane, ținând cont de condițiile actuale generate de pandemie, însă ceremonia a fost una pe care artista nu o va uita vreodată. Totul s-a desfășurat conform planurilor, iar Alexandra este, în sfârșit, fericită, potrivit propriilor declarații. 

Într-un interviu oferit publicației Viva! artista a vorbit despre nuntă și bărbatul care i-a adus din nou zâmbetul pe chip și căruia i-a spus "da" după dpar câteva săptămâni de relație! Întrebată dacă nu consideră că a făcut marele pas prea devreme, Alexandra a oferit un răspuns amplu.

"Atunci când există iubire, respect, înțelegere, nu cred că ai de ce să aștepți. Unii oameni iau deciziile acestea mai greu, alții mai repede. Nu consider că trebuie să existe un pattern. Hotărâtă și fericită", a declarat artista. 

Deși ceremonia a fost una de vis, Alexandra regretă că nu a avut prietenii aproape în ziua în care a purtat rochia de mireasă. La nuntă au participat doar membrii familiei, nașii și câțiva prieteni foarte apropiați mirilor. 

"Cel mai mare minus este că n-am avut prietenii aproape, dar a fost o ceremonie frumoasă. Ceremonia religioasă am avut-o la Constanța, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea, care mi-a botezat nepoții. E părintele meu duhovnic. A venit la Constanța și părintele lui duhovnic, care este călugăr și care slujește la Mănăstirea Sitaru, de aici de lângă București, și a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim", a dezvăluit cântăreața. 

Vizualizări: 956

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete România:

Citește și: