Vedete România

Ștefan Manolache, fostul Andreei Antonescu, a fost părăsit de iubita însărcinată

În pragul Crăciunului și cu puțin timp înainte de a deveni tată, Ștefan Manolache a fost părăsit de iubita însărcinată. Fostul Andreei Antonescu nu prea are noroc în dragoste și iată că nici această relație, despre care se credea că îl poate „cuminți”, nu a mers.

Ștefan Manolache a fost părăsit de Andreea Ardelean, tânăra care îl va face tată în curând, însă nu se știu motivele pentru care s-a ajuns aici și în prag de Sărbători.

Ștefan Manolache, fostul Andreei Antonescu, a fost părăsit de iubita însărcinatăȘtefan Manolache, fostul Andreei Antonescu, a fost părăsit de iubita însărcinată Vezi galeria foto 

Se pare că Alexandra este cea care a decis să pună capăt relației cu cel supranumit 'Prințișorul taxiurilor'. 'S-au despărțit! Alexandra a luat decizia de a pune capăt relației. E surprinzător pentru că totul s-a petrecut în ultimul trimestru de sarcină. Din câte știu, Ștefan își asumă copilul și o sa facă tot posibilul ca acestuia să nu-i lipsească nimic', a declarat o persoană din anturajul lui Ștefan Manolache pentru cancan.ro.

Ștefan Manolache este un adevărat Don Juan

Ștefan Manolache este un adevărat cuceritor și umblă vorba prin oraș că nu există fată pe care să pună ochii și care să nu-i cadă în brațe ulterior. Poate și pentru că este un prinț. Al taxiurilor, așa cum i se spune în lumea mondenă, dar prințul e prinț.

Andreea Antonescu este una dintre cele mai recente cuceriri ale sale, de care s-a despărțit însă în această primăvară, după șase luni de relație. Povestea lor de dragoste a fost una cu năbădăi, iar despărțirea una cu scandal. A implicat Poliție și ulterior și acuzații de infidelitate. 'Atunci când era cu el, a prins-o că vorbea la 3-4 dimineața prin mesaje cu Flick și Mihai Bendeac. Când și-a luat amendă (n.r. Andreea Antonescu) că a sunat la 112, tot Ștefan a plătit-o. E de domeniul trecutului Andreea, nu vrea să își mai aducă aminte de ea', au declarat surse din apropierea Andreei Antonescu, pentru tacataca.ro în această vară.

În trecut, Ștefan a fost într-o relație cu o cunoscută vloggeriță de la noi din țară, Ioana Grama. Ba chiar mai mult, acesta a cerut-o în căsătoria pe Ioana. Relația lor s-a terminat în momentul în care frumoasa șatenă a aflat faptul că a fost înșelată.

'Prințișorul taxiurilor' se poate mândri cu un palmares notabil al frumuseților din showbiz-ul autohton. După relația cu Silvia de la 'Bravo, ai stil!', Ștefan Manolache a combinat-o' pe colega acesteia Adela Tecuceanu, finalista celui de-al doilea sezon al emisiunii de la Kanal D. Ba mai mult, a fost într-o vacanță de lux cu… nepoata fostului premier Petre Roman.

Vizualizări: 69

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete România:

Citește și: