Cancan

S-a crăcit în toate felurile/„Bomba” poloneză importată de Bodi face show pe plaja din Mamaia

“Fosta” lui Philipp Plein și-a scos la înaintare posteriorul obraznic și bustul beton! Noua ”bunăciune” a lui Alex Bodi a testat cele mai erotice poziții chiar pe plajă, în văzul tuturor!

A făcut-o  la Mamaia, iar Cancan.ro prezintă imagini unice cu sexoasa Justyna.

În vârstă de 27 de ani, Justyna Gradek a poposit pe pământ românesc în weekend, iar Alex Bodi s-a asigurat că are parte de tot ce îi poftește inima. Șatena, care este extrem de cunoscută în Polonia, țara natală, dar și în alte state, a făcut furori pe plajă, după ce a rămas în costum de baie, dar a fost imediat flancată de musculos, care rareori a slăbit-o din ochi. Justyna, iubita lui Alex Bodi, și-a „etalat” formele pe plaja din Mamaia

Numai pe Instagram diva se poate lăuda cu peste un milion de urmăritori, așa că sunt explicabile suspinele masculilor care s-au învârtit ca titirezul pe lângă șezlongul ei. Ex-iubita celebrului designer Philipp Plein s-a bucurat la Mamaia de toate atracțiile de “sezon”, inclusiv de roabele cu șampanie și artificii din Loft. Ieșirea la plajă a fost însă o încântare, nu doar pentru frumoasa șatenă, cât și pentru cei care au avut norocul să se afle în preajma ei.

S-a dezbrăcat lent și s-a lăsat în grija soarelui

Justyna s-a lăsat, însă, greu. S-a întins, îmbrăcată, pe șezlong și a cerut unele servicii, fiind imediat servită de personalul de la plajă. După ceva timp, a început să se dezbrace. Lent, parcă pentru a-i ”încinge” pe cei care au avut norocul să fie pe acolo.

Și a rămas numai bună pentru o rază de soare și un strop de apă sărată. La scurt timp, liniștea avea să-i fie ”tulburată”. O prietenă a venit lângă ea și au început să-și vorbească. A rămas la scurt timp singură și s-a lăsat, din nou, în grija soarelui.

Alex Bodi i-a făcut toate poftele iubitei lui, Justyna

Apoi a apărut Alex Bodi. S-a așezat lângă iubita lui, la plajă, cu ochelarii pe ochi și a uimit din nou cu impresionantele tatuaje de pe tot corpul. Nu a stat mult, pentru că telefonul l-a deranjat. Și-a lăsat ”modelul” pe șezlong și a început convorbirea.

Timp în care iubita poloneză s-a întreținut cu niște prietene, alături de care a ”aterizat” în exclusivista stațiune de pe litoralul românesc. Bodi avea să revină și să-și continue ”dieta”: plajă și baie, fără cel mai mic stres!

Vizualizări: 465

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Cancan:

Citește și: