Cancan

Românca Romina, pentru care a divorțat urmașul Ferrari, s-a iubit și cu odrasla lui Prigoană

Piero Ferrari, acționar și vicepreședinte al companiei auto Ferrari, a vizitat împreună cu soția sa Romina Ferrari, fostă Gingașu, colecția de mașini și motociclete a lui Ion Țiriac din Otopeni.

Românca a devenit, în 2021, soția lui Piero Ferrari și se pare că se va număra printre moștenitorii imperiului Ferrari. Romina Gingașu și fiul legendarului Enzo Ferrari formează un cuplu de aproximativ cinci ani și au decis să-și unească destinele într-o ceremonie secretă.

Ea trăiește de ani buni la Monte Carlo, unde lucrează pentru fabrica de avioane „Bombardier”.  Vinde avioane bogaților lumii și așa a intrat în contact cu cel care i-a devenit soț.

Romina Gingașu și Piero Ferrari s-au cunoscut în anul 2016, românca cucerindu-l pe miliardar. La acea vreme, amândoi se aflau pe aeroportul privat Milano Linate.

El a decis să divorțeze în 2019 de fosta soție, după 50 de ani de mariaj, pentru a putea avea o relație oficială cu Romina Gingașu.

Piero Ferrari este fiul fiului nelegitim al lui Enzo Ferrari, fiind vicepreședinte și acționar al celebrului concern Ferrari. Averea sa este estimată la 4,5 miliarde de dolari. La acest moment, el ar deține 10% din acțiunile companiei Ferrari, pe care le-a moștenit de la tatăl său.

Puțini știu însă cu cine s-a iubit frumoasa româncă înainte de Piero Ferrari. Romina Gingașu a avut o relație cu Silvius Prigoană, fiul lui Silviu Prigoană, scrie viva.ro. 

Vizualizări: 427

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Cancan:

Citește și: