Cancan

Renee Spiranac și-a dezvăluit „tariful” pe rețelele sociale

Fosta jucătoare de golf Paige Renee Spiranac (29 de ani) a primit recent din partea revistei Maxim distincția pentru cea mai sexy femeie din lume. Americanca are milioane de urmăritori pe Instagram și profită din plin de pe urma acestora, scrie ziare.com.

Frumoasa blondină a cochetat până în 2016 cu turneele profesioniste de golf, însă a fost intens criticată pentru că își folosește aspectul fizic pentru a fi invitată la marile competiții. Retrasă din activitate, Paige și-a concentrat atenția în mediul virtual, reușind să atragă atenția inclusiv cu lecțiile de golf pe care le oferă.

Cu peste 3,6 milioane de admiratori pe Instagram, americanca a devenit o influenceriță extrem de căutată, iar tariful său pentru o singură postare pe Instagram se ridică la peste 10.000 de euro.

Comparativ, Tiger Woods, super-starul din lumea golfului, își trece în conturi doar 8.000 de euro pentru fiecare postare.

”Dacă mi-ai fi spus în ultimul meu an de facultate că viața mea va merge pe această cale, ți-aș fi râs în față. Nu m-am așteptat niciodată să se întâmple așa ceva, dar sunt atât de recunoscătoare că s-a întâmplat.

Sunt capabilă să iubesc cine sunt și ceea ce fac prin crearea de conținut și fiind un influencer. Așa că sunt mulțumită de cum a ieșit totul. Mi-aș fi dorit să fi jucat golf la un nivel mai înalt și să fi obținut mai mult, dar nu aș schimba asta pentru nimic în lume”, a declarat de curând Paige Spiranac.

 

 

 

 

 

 

Vizualizări: 740

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Cancan:

Citește și: