Cancan

„Regina oralului spontan” a făcut-o în stradă cu vecinul

Cancan.ro prezintă povestea halucinantă a Sânzianei, tânăra din Botoșani care a ajuns să facă sute de mii de euro din aparițiile ”neortodoxe” în clipuri pentru adulți. Yanna e numele ei de scenă, a început cu videochat, apoi a trecut la OnlyFans. Cum spuneam, banii au început să se adune, iar provocatoarea blondină care, nu cu mulți ani în urmă, vindea flori trăiește pe picior mare. Asta și pentru că e unică în ceea ce face. ”Oralul” din stradă stă mărturie. Avem detaliile filmulețului care a devenit viral pe internet!

Yanna e de o sinceritate dezarmantă! A povestit, pentru Cancan.ro, cum și-a schimbat destinul, după ce a acceptat ca mod de viață celebrele adrese cu imagini și clipuri pentru adulți. Dar tânăra are ceva aparte. Este inedită în ceea ce face.

O spune chiar ea, dar are și dovada de netăgăduit, acel filmuleț de-a dreptul incredibil în care face un ”oral” în stradă. ”Cred că toată lumea știe clipul cu oralul din stradă și presupun că sunteți curioși de ce l-am făcut?”, avea să înceapă Yanna. 

Yanna a povestit pentru CANCAN.RO ce s-a întâmplat în acea noapte când a făcut clipul devenit viral

Povestea halucinantă a ”oralului” făcut de Yanna noaptea, în stradă

A continuat. ”În primul rând, din plăcere, dar și pentru că vreau să am printre cele mai bune contenturi din țară și să fie cât mai diversificat, să arăt oamenilor, înainte să se înscrie, cam ce fel de content am și la ce să se aștepte atunci când intră pe contul meu de  OnlyFans. 

Jobul meu este ca abonații mei să fie mulțumiți. Ador să vorbesc cu oamenii și să le ascult problemele, încercând să le rezolv pe cele pe plan sexual cu sfaturi, atunci când intru live pe platforma de OnlyFans, cât și prin mesajele de acolo.

Eu, dacă am nevoie de content, oricând pot să aleg unul dintre ei, bineînțeles să fie pe placul meu, nu fac asta cu oricare sau cu toți, de asta îmi place sa fiu mai deschisă și să stau fără o relație, momentan”, a povestit Yanna.

 Apoi, a făcut marea dezvăluire. Ce s-a întâmplat în acea noapte în care a ”produs” poate cel mai vizualizat clip de pe platforma OnlyFans? Povestea e halucinantă!

”Am fost în club cu el, era un vecin cu care am fost mai demult, mi-a fost iubit. Eram amețită și l-am rugat să mă ducă acasă, nu mai voiam să stau în club. Pe drum mi-a venit ideea… I-am spus: «Ce zici dacă îți fac oral aici, pe stradă, cu condiția să filmezi tot?»

Eu sunt foarte spontană și fac astea așa, dintr-odată, fără să le gândesc prea mult. El a zis OK și s-a întâmplat ce știți și voi! Da, nu am mai văzut ca o fată să facă pe OnlyFans content de genul acesta!”, a povestit Yanna.

Vizualizări: 617

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Cancan:

Citește și: