Cancan

Recunoașteți personajul?

Delia și-a luat fanii prin surprindere din nou. Cu posteriorul în prim-plan, demontează părerea potrivit căreia nu este prea feminină. Adesea, aceasta a fost criticată pentru stilul vestimentar nonconformist și alegerea ținutelor largi. Iată care a fost răspunsul vedetei de această dată.

Delia a demonstrat și de această dată că are toate atuurile fizice necesare pentru a se fotografia în acest fel. Delia le-a arătat fanilor că are un corp de invidiat, în ciuda faptului că preferă să se îmbrace cu haine largi. Din nou, posteriorul său a fost laitmotivul fotografiei:

Având în vedere că stilul său vestimentar cotidian este asociat cu piese largi, Delia nu pare întocmai fana conceptului de „sexy”, însă iată că, în vacanță, face o excepție de la regulă. Cele două imagini au fost publicate pe contul său de Instagram, iar comentariile au curs la postarea juratei:

„Nu arată astea tinere cum arată Delia”, a spus un utilizator./„Ce dumnezeu faci de nu ai pic de celulita???”/„Poze sexy fără a fi vulgare! Frumos.”, au fost o parte dintre comentariile la postarea Deliei.

Zilele trecute Delia s-a filmat în timp ce dansa pe marginea unei piscine, într-o rochie mini de un verde neon, pe care a asortat-o cu o pălărie de paie și papuci gumați. Pe melodia cântată de Big Boss Vette, intitulată „Pretty Girls Walk”, vedeta de 40 de ani și-a pus urmăritorii pe jar cu niște mișcări de dansatoare profesionistă.

Delia are 2,7 milioane de urmăritori doar pe instagram, fiind una dintre cele mai actuve artiste din România în social media.

Vizualizări: 606

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Cancan:

Citește și: