Cancan

Primele imagini de la nunta de un milion de euro!/Ce spune fugarul Rizea despre mireasă/Cine au fost invitații

Cancan.ro a intrat în posesia imaginilor de la nunta de peste un milion de lei, pe care „Regele construcțiilor”, Raul Doicescu i-a organizat-o fiului său. Bogdan Doicescu și Sabina Trandafir s-au căsătorit sâmbătă  într-una dintre cele mai exclusiviste locații din Atena, Astir Palace Four Seasons. 

Locația, situată în cea mai scumpă zonă rezidențială din Atena, a fost atent amenajată încă de la primele ore ale zilei de ieri. Buchetele imense de flori albe și galbene, în combinație cu mesele de cocktail rose gold, dau o notă și mai elegantă restaurantului Matsuhisa. Însă atracția principală este, cu siguranță, view-ul impresionant către Golful Saronic. Nunta anului se desfășoară într-un cadru de vis

Potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, de regulă, prezența unui persoane la eveniment costă  în jur de 150-200 de euro în locația aleasă de Raul Doicescu. Ținând cont de acest aspect, la un calcul sumar, ne dăm seama că, dacă se adaugă taxa de rezervare a localului, prețul aranjamentelor florale și al celorlalte decorațiuni, suma crește la 500-700 de euro de persoană.

Dacă punem la socoteală și camerele unor invitați, muzica, dar și celelalte cheltuieli aferente unui astfel de eveniment, pentru un număr de 250 de invitați, nu e de mirare că „Regele construcțiilor” a scos din buzunar peste un milion de lei.

Primele imagini cu nora lui Raul Doicescu îmbrăcată mireasă

Pentru ziua mult-visată, Sabina Trandafir a optat pentru o rochie de mireasă albă, lungă, cu umerii goi și un decolteu discret. Pe aceeași notă a mers și în ceea ce privește make-up-ul și coafura. În tonuri neutre, care-i pun foarte mult în evidență trăsăturile feței și cu părul prins într-un coc lejer, așa apare în primele imagini viitoarea doamnă Doicescu.

Sabina Trandafir, o mireasă ca în povești

Înainte de a spune cel mai important „DA” din viața lor, Bogdan Doicescu și Sabina Trandafir, au pășit, emoționați, pe treptele capelei care a fost decorată cu un covor lung, alb, și buchete imense de flori albe și galbene.

Intrarea în biserica aleasă pentru oficierea ceremoniei

Invitații au fost aleși pe sprânceană

Așa cum era de așteptat, invitații mirilor sunt nume importante din lumea bună a României. Printre aceștia, afaceriști, politicieni, bancheri și multe nume sonore din Capitală. Nu au lipsit Adina Buzatu și partenerul ei turc, familia Copos, Cristina Șucu, Steven van Groningen (președinte Raiffeissen Bank), Tudor Oancea (fiul lui Dan Oancea, membru în Comisia permanentă a Uniunii Naționale a Barourilor din România), Andrei Sota (fiul Danei Sota), Ioana Burcea, Irina Cristescu,

Ce spune fugarul Rizea despre mireasă

 

Vizualizări: 1,666

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Cancan:

Citește și: