Vedete România

Pozează nud/Cine este Bia Khalifa, concurenta de la iUmor care l-a șocat pe Mihai Bendeac

Bia Khalifa este o concurentă iUmor, care a uimit juriul prin atitudinea ei, dar și prin felul în care a venit îmbrăcată. Ea a ales să poarte un halat sexy, iar pe dedesubt un „costum de baie' făcut din măști de protecție. S-a prezentat ca fiind prima fată din România care și-a făcut cont pe Only Fans, o platformă prin care poți vedea conținutul utilizatorilor doar pe bază de abonament.

Bia Khalifa a venit cu un număr de umor, însă nici jurații, nici publicul nu prea l-a înțeles.

'S-a nenorocit lumea, băi băiatule.”, a fost reacția Deliei.

Tânăra de 20 de ani este pasionată de operațiile estetice, călătorii și bani. Fără să îi pase de ce cred ceilalți, ea a vorbit despre cum nu îi place „sărăcia'. Bia Khalifa a mai spus că este pasionată de muzică și că își caută un iubit care să o susțină în carieră și care să fie cel mai mare fan al ei.

Bia a spus că nu a reușit să termine liceul, având doar opt clase. Totuși, nu ar vrea ca acest lucru să o afecteze, pentru că tânăra citește cărți de autodezvoltare și îi place să se păstreze „cultă'.

De asemenea, ea a spus că este un „sensei foarte bun al iubirii'. Mihai Bendeac i-a dat și un sfat:

 'Bianca, dacă vrei să mă asculți, am aproape 38 de ani. Am văzut destul de multe lucruri, tot universul se învârte în jurul faptului că ești sexy. Bianca, accepți că poți pentru unele persoane să nu fii deloc sexy?”, a întrebat-o Mihai Bendeac, iar răspunsul ei a fost categoric „NU”.

Lucru care l-a făcut pe celebrul actor să mai aibă doar o scurtă reacție.

„Am rămas șocat”, a mai adăugat colegul Deliei și a lui Cheloo.

Cine este Bia Khalifa, de la iUmor

Tânăra pe nume Bianca Niculai are 20 de ani și este foarte cunoscută pe rețelele sociale. Pe contul de Tik Tok, ea ajută fetele cu diverse sfaturi în dragoste, dansează și le spune urmăritorilor ei povești din viața ei.

 

Cheloo a spus, la testimoniale, că a venit doar pentru reclamă și pentru a își promova contul de Only Fans, despre care Bia Khalifa spune că merge foarte bine și că prețul unui abonament este de trei ori mai mare decât al Netflix.

Pe pagina de Instagram, tânăra își pune tot felul de fotografii, care mai de care mai provocatoare. În plus, ea le arată urmăritorilor ei, cei 15,8 mii de oameni, diverse ipostaze din viața ei.

Pentru a îi putea vedea fotografiile nud, oamenii trebuie să plătească un abonament în valoare de 49,99 dolari pe lună. Pe această platformă, tânăra are peste 150 de postări nud.

Bia Khalifa vrea să își facă un cont și pe un site de pornografie, lucru pe care l-a anunțat pe Instagram.

Tânăra a avut o relație cu Dani Mocanu. Povestea lor s-ar fi încheiat în momentul în care a devenit majoră iar acesta i-a propus să o 'ducă la produs'. Într-o emisiune de televiziune, tânăra a declarat inclusiv că i-a făcut plângere la poliție lui Mocanu.

„Am fost cu el de la 15 ani jumate. Nu am locuit împreună, dar plecam cu el la evenimente. La un moment dat am şi dansat la evenimente. El s-a purtat ok la început, dar la sfârşitul relaţiei eu urmam să fac 18 ani şi îmi spunea direct că vrea să mă prostituez pentru el. Credeam că glumeşte la început. El mai făcea asta şi cu alte fete”, a spus Bianca.

Manelistul a infirmat toate acuzațiile și a spus că nu a avut o relație cu Bianca.

Vizualizări: 1,677

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete România:

Citește și: