Cancan

Pamela Anderson: „Dacă și-o spală în chiuvetă are o aventură”

Pamela Anderson are multă experiență cu bărbații, fiindcă s-a îndrăgostit devreme. Actrița de 55 de ani a dezvăluit că și-a dat seama că e înșelată încă de la primul iubit. Acum vrea ca femeile să țină minte trucul ei pentru a-i depista pe partenerii infideli, scrie protv.ro.

Pamela Anderson s-a îndrăgostit nebunește de un băiat imediat după ce a absolvit liceul. Era sfârșitul anilor ’80, moment în care s-a relocat la Vancouver. După doar câteva luni de relație, actrița s-a mutat împreună cu noul iubit, însă în scurt timp avea să afle că el o înșală.

Actrița din serialul Baywatch a păstrat aceste amintiri vii în jurnalul ei intim, în care a scris:

Am mers cu feribotul și am ajuns acolo, iar în cele din urmă am întâlnit pe cineva și m-am mutat cu el. Avea o aventură cu cineva.

Când îl vezi pe iubitul tău spălându-și penisul în chiuvetă, acesta este un semn că probabil are aventură. Am notat spălat penisul în chiuvetă. Suspect”, a scris Pamela în jurnal.

Dezvăluirea, dar și multe altele, se va regăsi în viitorul documentar despre viața actriței – Pamela, a Love Story, care urmează să fie lansat pe o platformă de streaming. 

Vizualizări: 682

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Cancan:

Citește și: