Vedete România

Oana Roman și rochia-furou care a scandalizat Internetul. Acuzată că și-a trucat picioarele, vedeta ripostează cu încă un minijup

Oana Roman (44 de ani) arată din ce în ce mai bine, a slăbit spectaculos, poartă haine mai îndrăznețe, dar unor oameni de pe Instagram nu le vine să creadă. Prin urmare, nu contenesc să o atace în diverse comentarii, acuzând-o că se folosește ba de filtre, ba de Photoshop. Cele mai recente poze publicate au aruncat Internetul în aer.

 "Am visat mult să pot purta o rochie furou. Acum pot și sunt mândră de mine", își începe Oana postarea de pe Instagram, în care enumeră metodele prin care a dat jos mai bine de 20 de kilograme într-un an și câteva luni: proceduri de remodelare corporală, dietă, post intermitent și un ceai din fructe și plante. În imagini apare îmbrăcată cu una dintre cele mai îndrăznețe rochii pe care le-a afișat vreodată: neagră, scurtă, cu vedere la brațe, umeri, decolteu și picioare. Oana Roman, în rochia care a scandalizat Internetul foto: Instagram

Oana Roman, în minujup, acuzată că își truchează picioarele

Nu a trecut mult timp de la această postare, că au și început comentariile: multe pozitive, dar și negative, unii acuzând-o că și-a trucat picioarele în Photoshop pentru a părea lungi și subțiri. Vedeta a răbufnit într-un Instastory: "Concluzia oamenilor cu probleme la mansardă: mai nou, mi-am schimbat picioarele. Adică mi-am pus alte picioare. Că au stat și s-au uitat ei, cu mintea lor creață, și li s-a părut că picioarele mele nu arată ca acelea care se reflectă în geamul de la șemineu. Mania asta a conspirației a devenit absurdă", a spus Oana Roman, care a revenit cu o altă rochie, la fel de scurtă, dar și cu un mesaj ironic.

 

Oana Roman, într-o altă rochie, la fel de scurtă foto: Instagram

"Eu m-am pregătit de vară. Mi-am luat rochii albe, sandale frumoase și mai ales mi-am luat picioare cu împrumut! Azi e baba mea și e tare frumos afară. Hai să fie soare și la voi, mai ales în suflete", a punctat Oana, conform Click.

 

Vizualizări: 423

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete România:

Citește și: