Cancan

O maramureșeancă se mărită cu primarul din Monte Carlo

Invitat în România de fostul primar al Constanței Radu Mazăre, primarul din Monte Carlo, George Marsan în vârstă de 64 de ani și-a descoperit iubirea vieții în persoana unei românce, scriu jurnaliștii de la CANCAN.

Acesta și-a mai înșelat fosta nevastă și cu iubita omului de afaceri Dan Fischer, după decesul acestuia. Românul Dan Fischer a fost un bancher de investiţii, care a lucrat pe Wall Street în anii ’80 şi care după Revoluţie s-a întors în România pentru a deveni consultantul Guvernului României. Acesta s-a îmbogățit în mandatul lui Emil Constantinescu asistând România în vânzarea de către ministerul Finanţelor a unor obligaţiuni de stat de 600 de milioane de dolari pe pieţele internaţionale, vânzarea pachetului majoritar de acţiuni de la Romtelecom și vânzarea de către România a creanţelor deţinute asupra unor state, în special cele africane, care au avut afaceri cu regimul comunist, către un grup de firme private, la un discount de 10-15%. 600 de milioane de dolari.

Primarul din Monte Carlo a avut o legătură extraconjugală cu iubita lui Dan Fisher, dar nu și-a părăsit soția pentru ea. Abia după ce a cunoscut-o pe Antoaneta Mihordea, originară din Borșa, județul Maramureș, primarul a divorțat de femeia cu care are trei copii și cu care românca ar fi avut câteva „runde de confruntări”. Citiți pe larg în cancan.ro

Vizualizări: 564

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Cancan:

Citește și: