Vedete România

„O desfrânată ieftină”/Așa o descrie Claudia Pătrășcanu pe Bianca Drăgușanu

La scurt timp după ce a fost la tribunal și s-a întâlnit cu fostul său soț, Claudia Pătrășcanu a devenit foc și pară. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, bruneta nu s-a mai putut abține și a spus tot ceea ce gândește despre Bianca Drăgușanu. Când a fost întrebată cum o caracterizează, aceasta a spus doar trei cuvinte:”Desfrânată, exemplu negativ și falsă”. Claudia nu a stat pe gânduri și a avut un cuvânt greu și pentru Daniela Crudu, fosta amantă a lui Bădălău, pe care a făcut-o „afonă”. În timp ce fostul soț a fost catalogat drept „ipocrit”

Cine au fost amantele lui Bădălău

Totodată, Claudia a vorbit și despre câteva dintre amantele fostului său soț. „Mi-a zis că a fost cu Diana Munteanu și Daniela Crudu. Cu Crudu a continuat și după ce a fost cu mine, dar și în timpul căsniciei. Și a mai fost și Cristina Bădănoiu, ultima lui amantă. El venea și-mi spunea chiar în timpul căsniciei că a fost cu ele”, a declarat cântăreața.

Ce a spus Bianca Drăgușanu despre Claudia

Cu ceva timp în urmă și Bianca Drăgușanu a avut cuvinte grele despre Claudia Pătrășcanu. “E aberantă femeia asta! Minte cu nerușinare și cu un teatru. Minte cu un tupeu fantastic. Cum este ea mamă de copil, și eu sunt mamă de fată. Și Gabi e tată de copii. Noi niciodată nu ne-am pus în ipostaze în care să compromitem copiii. Minte ca să facă show. Ea de doi ani vorbește singură. Doamne ferește de așa ceva! Ea mie îmi dă mesaje romane, nu am timp să le citesc. Îmi scrie mesaje și mă perie, cum empatizează ea cu mine. Una spune în mesaje, că vrea să mă avertizeze cât de rău este el, apoi dădea vocal altei persoane în care mă făcea în toate felurile. Are dublă personalitate femeia. Ea vrea să creeze un război cu mine”, a declarat Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

Vizualizări: 517

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete România:

Citește și: