Cancan

„Nu știi dacă vezi o artistă sau o starletă de filme pentru adulți”/Loredana Groza, criticată dur după o nouă sesiune foto indecentă

Loredana Groza a comis-o din nou! Vedeta a fost extrem de criticată după ce s-a afișat pe internet într-o ținută sumară. Fanii au luat-o razna după ce artista nu a mai ținut cont de nimic și a apărut într-o ipostază bizară, scrie playtech.ro.

      View this post on Instagram

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Loredana Groza este cunoscută pentru faptul că nu se teme de a se poza în tot felul de ipostaze ce pun pe jar fanii. De această dată, vedeta nu a avut mare succes în mediul virtual, mai ales pentru că toți s-au enervat în momentul în care și-au dat seama că ținuta este una nepotrivită.

Blondina a postat două fotografii pe Instagram, dar nu mică le-a fost mirarea tuturor când și-au dat seama că aceasta și-a expus formele generoase printr-o ținută sumară. Comentariile au curs, mulți admiratori având vorbe grele de spus la adresa artistei.

„Penibil pentru vârsta dumneavoastră! Sunteți o artistă desăvârșită, foarte apreciată și iubită, de ce este nevoie să cădeți în acest penibil? Păstrați ceea ce sunteți cu demnitate și lăsați astfel de imagine ‘profesionalistelor’ de genul.”, a fost un comentariu lăsat de un fan.

În timp ce mulți au criticat-o dur pe Loredana Groza pentru apariția sa, alții i-au lăsat comentarii ce făceau referire la operațiile estetice. Vedeta a negat vehement orice fel de modificare, dar admiratorii săi nu se lasă până și o taxează de fiecare dată.

„‘100% naturală’, ‘Penibilă la aproape 60 de ani’, ‘Cică nu s-a operat niciodată…Poate la cap’

‘Nu știi dacă vezi o artistă sau o starletă de filme pentru adulți. Păcat, chiar spuneam că ești Madonna României. Însă nu te poți compara, fiindcă artista aia nu se vinde așa ușor'”, au mai scris fanii pe Instagram.

Loredana Groza face parte din juriul show-ului Next Star, dar artista s-a trezit față în față cu o provocare de zile mari. Se pare că vedetei i s-a sugerat să se îmbrace în ținute decente, mai ales pentru că este o emisiune destinată copiilor.

„Este un concurs cu și despre copii, unii părinți și bunici au comentat, pe la colțuri, că e prea indecentă. I s-a sugerat, subtil, să-și schimbe stilul vestimentar. Cu greu a înțeles mesajul, astfel că acum apare pe micul ecran precum o profesoară de pension.

Au mai fost două soliste, în juriu, de-a lungul timpului, Alina Eremia și Lora, dar ele veneau îmbrăcate decent, păreau două școlărițe.”, au mai dezvăluit surse din cadrul emisiunii ”Next Star”, pentru impact.ro.

Vizualizări: 441

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Cancan:

Citește și: