Vedete România

„Nu am cum, nu pot!”/Cătălin Botezatu ignoră sfaturile medicilor după ce a fost operat de urgență

Cătălin Botezatu a fost operat de urgență, săptămâna trecută, în Turcia, și fără a dezvălui despre ce intervenție este vorba de data asta, designerul spune că totul a decurs perfect. Bote recunoaște că medicii l-au sfătuit să evite stresul, cauza principală a problemelor sale de sănătate.

La o săptămână de când a trecut printr-o nouă intervenție chirurgicală, Cătălin Botezatu a revenit cu vești despre starea sa de sănătate și și-a liniștit fanii spunând că se reface foarte bine. Aflat într-un spital din Turcia, acolo unde preferă să meargă atunci când are probleme de sănătate, designerul a dezvăluit și ce l-au sfătuit medicii să facă în perioada următoare.

Cătălin Botezatu ignoră sfaturile medicilor după ce a fost operat de urgență: "Nu am cum, nu pot!"Cătălin Botezatu ignoră sfaturile medicilor după ce a fost operat de urgență: "Nu am cum, nu pot!" Vezi galeria foto 

'Nu vreau să mai citiți că sunt bolnav, că sunt internat, că am suferit nu știu ce intervenție, că sunt grav pe patul de spital. Sunt din nou la Istanbul, sunt din nou la spitalul care are grijă de mine și la propriu și la figurat. Voi suferi o nouă intervenție chirurgicală, dar e o intervenție safe (sigură) din toate punctele de vedere și sunt pe mâini bune. Doctorii de la spitalul de aici, unde vin de ori câte ori este nevoie, sunt cei mai în măsură și cei mai buni. Așadar voi avea o intervenție chirurgicală', spunea Cătălin Botezatu pe Instagram, în urmă cu o săptâmână.

Designerul a revenit cu vești despre starea post operație și a oferim câteva declarații la emisiunea lui Teo de la Kanal D.

„N-am nici măcar o săptămână de la operație. N-am cum să nu fiu bine. Toată lumea îmi spune „stai acasă să te odihnești'. Nu am cum, nu pot. Locul meu e aici. Medicii mi-au zis că e totul bine. Mai puțin stres. Fără stres… Asta mă omoară cel mai tare', a spus designer-ul la Teo Show.

 

Bote spune că rugăciunea a făcut mereu minuni pentru el

Cătălin Botezatu a trecut prin numeroase probleme de sănătate, unele chiar foarte grave, și spune că, alături de medici, credința în Dumnezeu a făcut minuni pentru el de fiecare dată. La începutul anului 2020, Lui Botezatu, medicii i-au descoperit o tumoră la colon. Vedeta a fost operată și nevoită să treacă prin chimioterapie.

A fost operat de nu mai puțin de patru ori și a fost nevoit să facă inclusiv chimioterapie. ‘Am trecut razant, dar razant, pe lângă cea de care ne temem cu toții, dar care, la urma urmei, face parte din acest circuit al existenței noastre, moartea’, preciza Cătălin Botezatu la acel moment.

„Oamenii trebuie să „supraviețuiască' și să aibă răbdare. Numai prin credință. Eu sunt un tip credincios, mă rog lui Dumnezeu și îi mulțumesc pentru fiecare dimineață.

Eram pe patul de moarte și mă rugăm, mă gândeam că voi învinge. Acela a fost cel mai greu moment din viața mea. Am avut prieteni alături de mine care m-au susținut.', a declarat Cătălin Botezatu pentru Antena Stars în urmă cu ceva vreme, relatează Viva.ro.

Cătălin Botezatu a slăbit 12 kg după operația la colon

Cătălin Botezatu are cinci stenturi la inimă, iar în urmă cu un an i s-a descoperit și o tumoră la colon. A fost supus la acel moment pentru extirparea sa. Boala a lăsat, însă, urme vizibile, Cătălin Botezatu slăbind nu mai puțin de 12 kilograme în doar câteva luni.

„Mi-a fost greu, pentru că nu este ușor să afli dintr-odată – spun dintr-odată, pentru că eu sunt un om care se controlează permanent, aș spune că sunt obsedat de analize, și de analize amănunțite – că am cancer. Stai liniștit așa și, dintr-odată, te trezești că, în urma unei simple analize și a unui simplu apendic inflamat, afli că ai o tumoare de natură cancerigenă, ai cancer.

Efectiv, în momentul acela, poate alți oameni ar fi reacționat negativ, ar fi plâns, ar fi urlat. Eu doar am întrebat: „Care e următorul pas? Pentru că eu cred că, în astfel de momente, oamenii trebuie să fie pozitivi și să găsească soluții. Eu nu am privit boala asta ca pe una fatală. M-am și ferit să îi spun numele, spuneam că am niște tumori, că sunt niște celule rele, cred că era o formă de negare cumva în subconștientul meu’, ne-a spus Cătălin Botezatu în urmă cu ceva timp, în legătură cu problemele sale de sănătate

Vizualizări: 540

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete România:

Citește și: