Cancan

Mihaela Rădulescu, despre povestea de iubire cu Felix Baumgartner. ”Nu simt nevoia niciunei confirmări a ceea ce merge foarte bine”

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu, în vârstă de 52 de ani, trăiește o poveste de dragoste de mai mulți ani cu sportivul austriac Felix Baumgartner, în vârstă de 52 de ani. Acesta a dat detalii din relația lor de cuplu. ”Nu simt nevoia niciunei confirmări a ceea ce merge foarte bine”, a afirmat Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu este mama unui băiat, Ayan, rezultat din mariajul cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. De câțiva ani, Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner.  Despre relația sa cu Felix Baumgartner a făcut Mihaela Rădulescu declarații pentru click.ro.

”Cred că suntem noi exact așa cum suntem și fiecare în parte, dar și împreună. Suntem foarte noi înșine!”, a declarat Mihaela Rădiulescu. Întrebată dacă nu mai pun preț pe căsătorie, vedeta a comentat: ”Nu că nu mai pun preț, dar nu simt nevoia niciunei confirmări a ceea ce merge foarte bine. Suntem foarte bine așa!”.

 

Mihaela Rădulescu, despre povestea de iubire cu Felix Baumgartner. ”E totul bine acolo”

”Avem o relație frumoasă! Știi de ce a rămas frumoasă? Pentru că vorbim foarte puțin despre asta și așa va și rămâne. De atâtea ori ne-ați despărțit voi ăștia din presă, încât simt nevoia să vă las așa, mai nedumeriți, în ceea ce ne privește. E totul bine acolo”, a mai declarat Mihaela Rădulescu despre relația cu Felix Baumgartner.

Întrebată desprte cea mai mare surpriză pe care i-a făcut-o iubitul ei, vedeta de televiziune a răspuns: ”Uite, nu o să-ți spun, pentru că sunt lucruri foarte simpatice și foarte dragi mie și chiar am învățat câteodată că e bine să mai ții și pentru tine, altfel mă trezesc că iar mă despărțiți peste o săptămână de el! S-au întâmplat atât de multe, de atâtea ori, în 8 ani, încât nu știu dacă ai observat, sunt foarte relaxată la acest capitol, nici măcar nu mai dezmint știrile de genul ăsta, le las acolo și când vă treziți voi mai puțin pregătiți o să constatați că nu s-a întâmplat nimic, de fapt”.

Vizualizări: 611

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Cancan:

Citește și: