Cancan

„Mi-a propus să mă duc în străinătate, să mă prostituez”

Bianca Comănici a făcut acuzații șocante la adresa fostului iubit, Livian Pop, și a tatălui său, Nelson Mondialu. Câștigătoarea primelor două sezoane de la „Puterea Dragostei” a povestit cu ochii în lacrimi cum au decurs ultimele luni din relaţia cu fostul iubit.

 Bianca Comănici și Livian Pop păreau că au o relaţie perfectă. În realitate, lucrurile au stat total diferit, iar bruneta şi-a găsit abia acum puterea să vorbească despre ceea ce a trăit.

La câteva luni de la terminarea competiţiei, cei doi şi-au spus adio. Un scandal a izbucnit între ei, amândoi şi-au aruncat cuvinte grele, însă cel care ar fi alimentat şi mai mult scandalul dintre ei a fost Nelson Mondialu. Tatăl lui Livian a jignit-o în repetate rânduri pe tânără, iar în cele din urmă, Bianca a decis să îl dea în judecată pe acesta, însă judecătorii i-au dat câștig de cauză lui Nelson.

„Mi-am dorit să îmi găsesc dragostea. Stau și mă gândesc dacă există oameni care pot juca atât de bine teatru. N-am acceptat că s-a terminat între noi doi. Nu puteam să nu petrec timpul cu el. Eu și în platou, în orice secundă, fugeam la el. El acum este la pământ. Oamenii nu vor să-l mai vadă, nu vor să-l mai audă”, a mărturisit Bianca Comănici de la Puterea dragostei în emisiunea „În oglindă”.

Mai mult decât atât, Bianca Comănici a dezvăluit că Nelson Mondialu i-a propus să meargă în altă țară să se prostitueze.

 ”El a început să vorbească pe Youtube despre mine. Mi-a propus să mă duc în străinătate, să mă prostituez”, a mai adăugat aceasta, conform Cancan.ro.

Vizualizări: 738

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Cancan:

Citește și: