Vedete România

Mădălina Ghenea și-a etalat abdomenul perfect pe instagram

Mădălina Ghenea se mândrește cu un trup perfect, iar acum a făcut publică o fotografie în care și-a etalat abdomenul perfect, care a făcut furori pe internet.

”Oare femeia asta se antrenează 24/7?”, ”Perfecțiune”, ”Afrodita modernă”, au fost câteva dintre comentariile celor care au distribuit fotografia în care Mădălina Ghenea și-a etalat formele apetisante.

În imaginea respectivă, actrița în vârstă de 34 de ani apare îmbrăcată într-o pereche de bikini și într-un crop top, ce-i lasă la vedere abdomenul perfect tonifiat.

De asemenea, actrița și-a anunțat fanii că urmează să plece în Statele Unite ale Americii, însă nu a dezvăluit alte detalii. 

”SUA, vin acum!”, a scris ea în dreptul fotografiei inedite, lăsând astfel impresia că este foarte entuziasmată.

      View this post on Instagram

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

CE MĂNÂNCĂ MĂDĂLINA GHENEA CA SĂ SE MENȚINĂ ÎN FORMĂ

Mădălina nu este adepta înfometării sau a oricăror alte diete drastice. De altfel, fiind o mare gurmandă şi pofticioasă, vedeta îşi permite ca două zile pe lună să mănânce tot ce îşi doreşte, mai ales ca în restul timpului dieta şi programul său de exerciţii fizice sunt destul de stricte.

"Când am vorbit ultima oară cu ea îmi spunea că de două ori pe lună îşi face toate poftele culinare şi îşi răsfaţă papilele gustative chiar şi cu panacotta, desertul ei preferat. Nu i se pare normal să se îndoape în fiecare zi şi nici nu se simte bine când se abate de la rutina ei culinară. Aşa ar fi trăit şi dacă alegea altă profesie. E de părere că alimentaţia uşoară, formată din multe fructe şi legume, vizitele dese la sala de fitness şi alergarea de dimineaţă îţi dau energie şi poftă de viaţă, plus un aspect fizic plăcut", a povestit o amică de-ale Mădălinei, potrivit Wowbiz.ro.

                     

Vizualizări: 538

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete România:

Citește și: