Vedete România

Mădălina Ghenea, la brațul lui Al Pacino. Imaginile care fac senzație în lumea filmului

Mădălina Ghenea a apărut la braţul celebrului Al Pacino. Actriţa face parte din distribuţia filmului „Gucci”, pe care îl pregăteşte Ridley Scott despre asasinarea lui Maurizio Gucci, nepotul celui care a creat celebra marcă italiană de modă.

Actriţa o interpretează pe Sophia Loren, în filmul american. O serie de imagini spectaculoase au apărut pe contul oficial al filmului „House of Gucci”. 

Din distribuţia filmului lui Ridley fac parte şi Lady Gaga (rol principal) și Jared Leto. Este aşteptat ca „House Of Gucci” să fie lansat în cinematografe pe 24 noiembrie.

Lady Gaga a publicat pe Twitter prima fotografie de la filmări

Gaga este Patrizia Reggiani, fosta soţie a moştenitorului imperiului, Murizio Gucci, care a fost ucis în 1995 la comanda ei.

Filmul MGM urmăreşte povestea adevărată a lui Reggiani, care a fost condamnată în 1998 pentru orchestrarea asasinării lui Gucci după ce a descoperit că el i-a fost infidel. Deşi a primit o condamnare la 29 de ani de închisoare, Reggiani a executat 18 ani şi a fost eliberată în 2016.

Lady Gaga, pe numele real Stefani Joanne Angelina Germanotta, a publicat o imagine în care apare alături de Adam Driver, care joacă rolul lui Maurizio Gucci, cu textul: „Signore e Signora Gucci” (domnul şi doamna Gucci, n.r.).

 

Mădălina Ghenea - 1

Sursa: Pro TV

Vizualizări: 701

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete România:

Citește și: