Cancan

„Mă trezeam cu ochii în lacrimi”/„Zâna” dezvăluiri despre lupta cu depresia

Numele Andreei Marin este adesea asociat cu emisiunea de succes pe care a prezentat-o ani întregi, evenimentele caritabile pe care le-a organizat și zâmbetul inconfundabil. În spatele stilului de viață activ și al chipului mereu vesel s-au ascuns, ani la rând, probleme serioase care i-au dat mult de lucru Andreei.    Andreea Marin a dezvăluit, cu sinceritate, un capitol mai puțin știut și plăcut al vieții sale. A vorbit despre faptul că s-a confruntat cu depresia și anxietatea, iar gânduri dintre cele mai negre i-au trecut prin minte la un moment dat. Din fericire, a apelat la ajutorul specialiștilor și a reușit să depășeașcă clipele complicate. 

„Am luptat ani de zile cu depresia. De menționat este că o persoană când trece prin depresie nu-și dă seama și neagă ce i se întâmplă. E ca și cum, dacă ți se spune că ai depresie ești arătat cu degetul, semn că ești nebună.Am mers la psiholog, am consultat și-un psihiatru, acești oameni au avut grijă de mine, m-au făcut să înțeleg că nu e o vină și că există leac pentru depresie, eu am ascultat și-am făcut întocmai", a declarat Andreea Marin, în cadrul unei emisiuni. 

 Timp de aproximativ doi ani, Andreea și-a confruntat propriile temeri și demoni. Ea a povestit că stările pe care le trăia deveniseră atât de rele încât cu greu putea părăsi casa, iar uneori se trezea plângând dimineața, fără un motiv concret. 

„E de neînțeles în ochii celor care, poate, n-au experiență sau n-au aflat ce înseamnă depresia și anxietatea. Iar ție îți vine să spui: vreau să-i eliberez pe toți de povara care sunt, vreau să renunț la viață", a fost relatarea dureroasă a Andreei. 

Vizualizări: 378

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Cancan:

Citește și: