Cancan

Loredana Chivu, o ultimă încercare de a-și salva posteriorul putrezit!

Loredana Chivu a ajuns din nou pe mâinile medicilor! De câteva zile, ex-asistenta TV se află internată în spital și are nevoie de atenta supraveghere a întregului personal. Cancan.ro a aflat care sunt motivele pentru care blondina zace pe patul de spital. 

Imaginile postate de Loredana Chivu, în care apare întinsă pe patul de spital având montată o branulă pe mână, au ridicat câteva semne de întrebare. Cancan.ro a intrat în posesia unor informații exclusive cu privire la adevăratul motiv al internării blondinei. Loredana Chivu, pe patul de spital

Așadar, surse din apropierea Loredanei Chivu ne-au dezvăluit că, în urmă cu câteva zile, fosta asistentă TV s-a simțit foarte rău și s-a văzut nevoită să apeleze la ajutorul medicilor. Motivul ar fi legat de tehnica de remodelare fesieră pe care a suferit-o în urmă cu ceva timp.

De cum a ajuns la spital, blondina a intrat de urgență pe masa de operație și a fost supusă unor intervenții chirurgicale atât joi, cât și vineri și, din informațiile pe care le avem, săptămâna aceasta ar suferi încă o intervenție.

Prognostic rezervat din partea medicilor

Apropiații vedetei susțin că Loredana Chivu nu se simte deloc bine, iar operațiile la care a fost supusă au fost unele dintre cele mai grele pe care le-a făcut de-a lungul timpului. În total, din cauza acestei probleme, blondina a ajuns de 13 ori pe mâinile medicilor, iar numărătoarea nu se oprește aici.

Mai mult decât atât, sursele Cancan.ro au mai dezvăluit că medicii sunt rezervați în ceea ce o privește pe Loredana Chivu și că abia după operația pe care o vor efectua în această săptămână vor putea ști când se va putea face reconstrucția fesieră. Intervenție ale cărei costuri se vor ridica la câteva zeci de mii de euro, însă blondina afirmă că pentru sănătatea ei niciun preț nu e prea mare.   Loredana Chivu, cu posteriorul “pe avarii” din cauza unei intervenții

În urmă cu doi ani, Loredana Chivu și-a “renovat” posteriorul, printr-o intervenție de injectare fesieră. A repetat procedura și în aprilie 2021, doar că a fost un eșec total, în principal din cauza faptului că unul dintre medici ar fi folosit substanțe ieftine pentru „siliconare”. Ulterior, fesele blondinei s-au “topit”, pur și simplu, iar între părțile implicate a început un proces dur, ex-asistenta TV cerând daune de 300.000 de euro.

În tot acest timp, Loredana Chivu încearcă, pe cât posibil, să-și continue viața și să-și “recupereze” posteriorul. În acest sens a și început un tratament în România, care ar fi urmat să se întindă pe durata a șase luni și care costă 50.000 de euro. Blondina ar fi acceptat pe loc să achite această sumă, mai ales că ar fi primit asigurări că va fi ca nouă în doar jumătate de an.

Vizualizări: 31

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Cancan:

Citește și: