Vedete internațional

Irezistibilă la 54 de ani. Cum arată Salma Hayek în costum de baie

Salma Hayek este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood și, în ciuda faptului că are 54 de ani, ea reușește să facă invidioasă orice tânără de 25 de ani.

Salma Hayek a decis să încheie anul 2020 în stil mare, așa că a făcut publică o fotografie în care apare îmbrăcată în costum de baie. Astfel, fanii au putut să-i admire formele apetisante, care ar putea să stârnească invidia și unor tinere de 25 de ani.

 Aflată în vacanță, actrița în vârstă de 54 de ani, a făcut publice mai multe imagini în care apare în costum de baie, etalându-și abdomenul perfect.

„Ultimele zile din 2020. Nu am fost niciodată mai recunoscătoare pentru că sunt sănătoasă și în contact cu natura”, a scris Salma Hayek, în dreptul imaginilor inedite.

Salma Hayek și-a început cariera în Mexic, jucând în telenovele. În anul 1991, Salma Hayek s-a mutat la Hollywood, consacrându-se prin rolurile din Desperado (1995), Dogma (1999) și Wild Wild West (1999).A fost nominalizată la Premiul Oscar pentru rolul interpretat în filmul Frida. Din anul 2009, Salma Hayek este căsătorită cu magnatul francez Francois-Henri Pinault, împreună cu care are o fiică, Valentina Paloma. SURSA: Peroz.ro

Vizualizări: 492

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete internațional:

Citește și: