Vedete România

INNA parcă arată mult mai bine din „spate” decât din față, nu?

Cum e pe Instagram e și în realitate vrea să să spună INNA într-o postare de senzație făcută pe rețeaua socială. Artista a postat două fotografii dintr-o ședință foto recentă și a strâns peste 130.000 de aprecieri. Dacă eram pe stadion, nu ne-am fi înțeles „om cu persoană” la ce urale s-ar fi auzit.

Instagram vs viața reală. Swipe dreapta ca să vezi procesul de creație”, a scris INNA pe Instagram. Fanii au făcut întocmai și nu au fost dezamăgiți.

Nici nu știi cât de mult te iubesc”, a comentat un admirator.

OK, trebuie să spun că iubesc stilul”, a scris un altul, scrie protv.ro.

INNA a pozat provocator și pentru iubitul ei, Deliric, care a surprins-o topless într-o vacanță exotică. Fanii au fost în delir. La începutul acestui an, cei doi au fost în în Maldive, unde s-au răsfățat ca doi porumbei. 

Artista a dezvăluit pentru Glamour câteva secrete de frumusețe la care apelează pentru ședințe foto atât de reușite.

Folosesc de fiecare dată demachiant pentru a-mi curăța foarte bine tenul, mai ales pentru că mă machiez des pentru ședințe foto, concerte, filmări. În timpul liber, încerc să nu folosesc make-up și să îmi las pielea să respire. Pe lângă demachiant, folosesc loțiune micelară și cremă nutritivă. Pentru corp, favoritul meu este untul de corp LifeCare, sunt dependentă de el, îl am mereu cu mine oriunde merg. Este ideal pentru a-mi hidrata pielea.” 

Fotografii: @inna

Vizualizări: 804

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete România:

Citește și: