Cancan

„Îmi plac așa mici! Aș fi vulgară cu silicoane!”

Irisha, pe numele său Irina Ceban, are 34 de ani și este cântăreață, vedetă de televiziune și model. Tinerei din Republica Moldova i-a luat ceva timp să se lanseze în showbiz și a tot încercat marea cu degetul, scrie click.ro.

Irisha, ești nou intrată în lumea showbiz-ului? Cum te-ai integrat? 

Eu mă chinui de mult să intru în show-bizzabia acum au ajuns însă oamenii să mă cunoască. Eu sunt în lumea asta, muncesc să ajung aici de foarte mult imp. Nu știu neapărat dacă-mi place să fiu vedetă, eu mă axez pe lucurile care-mi plași mă pasionează, precu: muzica, dasul, moda, televiziunea.

Dacă nu aș face asta, nu am idee ce aș face! Nu m-aș vedea la birou sau să fiu contabilă! Nu! Bine am și acum un program, ca la servici. Mă trezesc la 5 dimineață în fiecare zi ca să merg la Neatza. E dificil, dar dacă îmi place ce fac, nu mă simt obosită.

Ce mănânci într-o zi ca să ai abdomenul ăsta?

Azam mâncat un croissant și un capuccino de dimineață, o su cu creveți și patru, sau șase, cred, bucăți de sushi, la prânz. Nu mănânc foarte puțin, am luat și un shake de proteine. Mănânc carne, legume, dar mănânc echilibrat, corect. Îmi doresc o piele sănătoasă. Ești ceea ce nânci și bei.

Am avut o problemă cu kilogramele pe la 19-20 de ani, când ajunsesem pe la 65 de kilograme și mi-a zis mama: te iubesc, dar ești cam grasă. M-am simțit așa foarte jenată că mi-a zis: ești durdulie așa! Și de atunci nu m-am mai îngrășat niciodată! Acum am 57 de kilogramedar targetul meu este 59! Mai sus de 60 de kilograme nu am mai urcat niciodată de atunci!

Ai vrea să schimbi ceva la tine? Câte operații estetice ai? 

Mereu scot sânii în evidență, chiar dacă sunt mici. Mi se pare un lucru foarte elegant și sexy să ai sânii mici. Încurajez toate fetele să-i pună în valoare, sânii mari nu înseamnă neapărat că ești sexy, nu înseamnă ceva frumos, e în funcție de înălțime, greutate. Totul trebuie să fie în armonie, eu am talia mică și aș fi foarte vulgară cu sânii mari. Eu conștientizez asta! Eu mă iubesc așa cum sunt!

Mi-am făcut o rinoplastie acum trei ani, dar pentru că era nasul un pic mare și nu dădea bine pe tv! Nu mă puteam uita eu la mine. Recuperarea e disconfortabilă, pentru că nu poți să respiri bine pe nas vreo două săptămâni, dar de durut nu m-a durut deloc! Nu am apelat nici la botox, nici la acid hialuronic, fac doar tratamente faciale, masaje și sport foarte mult, și apă multă.

Iubit ai?

Admiratori! Hai să zicem că din mai mulți admiratori, am ales cui să dau importanță, că șansă e arogant spus! Acum, vom vedea!

Cine este Irisha?

Irina Ceban s-a născut pe 15 aprilie 1988, în Republica Moldova. A terminat Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, iar în 2014 a decis să se mute în România.

Mutarea a fost de bun augur, pentru că astfel a putut să participe la o serie prezentări de modă. Irisha a urmat și o școală de stiliști în România, dar și una în America.

Apoi a dat moda pe muzică. A colaborat cu celebrul DJ Sava, la piesa „Fosta ta”, interpretată împreună cu Uddi și lansată în anul 2017. Un an mai târziu, Irisha lansa piesa „You lose”, clipul fiind filmat în SUA.

Vizualizări: 921

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Cancan:

Citește și: