Cancan

Ghiciți cine e?

Lady Gaga, în vârstă de 35 de ani, și-a surprins fanii cu o serie de fotografii în care a pozat în costum de baie. Peste 2,5 milioane de oameni i-au dat like, iar aproape 30.000 de admiratori i-au scris comentarii de apreciere pe Instagram. 

Artista pop s-a fotografiat într-un bikini albastru, fiind intinsă lângă piscină, în curtea casei sale din California, iar drept descriere a postat un simplu emoji cu o sirenă.

 ”Ești perfectă”, „Super Hot”, „De nota 10”, ”Ești superbă”, i-au scris foarte mulți fani. Imaginile au fost o surpriză pentru ei, deoarece interpreta nu obișnuiește să posteze des poze în costum de baie. Pe Instagram, Lady Gaga preferă să facă selfie-uri și video-uri în ținutele ei de scenă sau în cele pe care le promovează, de la diverse branduri celebre. 

 Recent, câștigătoarea a numeroase premii Grammy Award și a unui premiu Oscar a primit cheia orașului West Hollywood pentru a marca aniversarea a 10 ani de la lansarea hitului și albumului „Born This Way”. Primarul orașului, Lindsey P. Horvath a declarat ziua de 23 mai, Ziua Born This Way. „Îți mulțumim că ne-ai încurajat să ne iubim pe noi înșine și să fim mândri!”, i-a transmis primarul, scrie profm.ro .

Vizualizări: 782

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Cancan:

Citește și: