Cancan

FOTO / Zarug și Lorelai au obținut a doua imunitate a etapei la ”Asia Express – Drumul Împăraţilor”

Ziua de bilanț a etapei a doua de la ”Asia Express” va pune trei echipe pe drum pentru a-și păstra locul în cursă. La finalul probelor din cursa pentru ultima șansă, difuzată diseară, de la 20:30, pe Antena 1, o echipă va risca eliminarea, iar soarta sa va sta doar în culoarea diamantului ascuns în cutia securizată.

Cum parcursul vedetelor nu este niciodată liniar în ”Asia Express”, imprevizibilul competiției a răsturnat clasamentul în ediția difuzată marți seară, la Antena 1. Astfel, două dintre cele trei echipe ce au participat în cursa pentru ultima șansă în prima etapă a competiției au imunitate completă în această seară și nu vor putea fi votate: ”Este incredibil concursul acesta. Cum de sus, ajungi în cap, apoi iar te ridici deasupra tuturor. De aia este senzațional concursul, pur și simplu nu am cuvinte”. Indiferent de culoarea diamantului ascuns în cufăr, Connect-R și Shift, Lorelai și Zarug nu vor pleca acasă și vor continua competiția pe Drumul Împăraților în următoarea etapă.

În continuare, cele șapte echipe rămase sunt în pericol, iar tensiunea cursei ultimatum va isca tensiuni în procesul de votare. Două cupluri de vedete ce au ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor se vor califica automat, iar o a treia se va alătura în urma voturilor: ”Voturile au fost atât de diferite față de prima săptămână! Îi vedeam pe toți că își începeau discursul cu ”îmi cer scuze”. Și să nu uităm, ăsta e doar începutul concursului!”. Pentru prima dată în sezonul 4, Irina Fodor nu va mai anunța ordinea de sosire a vedetelor, pentru a nu influența nominalizările: ”Toată lumea se folosește de acest context al antepenultimului pentru a scăpa de responsabilitatea votului și a nu-și atrage antipatii”.

Cine concurează în cel de-al patrulea sezon ”Asia Express”

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în cel de-al patrulea sezon al reality show-ului ”Asia Express”.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL.

Vizualizări: 399

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Cancan:

Citește și: