Cancan

Fosta soție a lui Reghe rupe tăcerea. „Laurențiu mă ruga să divorțez întrucât cealaltă este gravidă. Ca și acum"

Laurențiu Reghecampf se desparte de Anamaria Prodan, tehnicianul făcându-și o nouă relație.

Fosta nevastă a antrenorului Universității Craiova, Mariana Pfeiffer, a venit cu o serie de dezvăluiri uluitoare.

Divorțul dintre Reghecampf și Anamaria Prodan se întâmplă la fel ca în urmă cu 13 ani, atunci când tehnianul a plecat de lângă Mariana Pfeiffer, cea care îi era soție la vremea respectivă și alături de care are un copil.

Ea a rupt orice legătură cu Reghecampf pentru că a început o noua viață, căsătorindu-se între timp.

"Consider că toate pornesc din Univers. Karma funcționează. În cazul lui Laurențiu, căsnicia s-a oprit după 13 ani de căsnicie, nu 15 așa cum se afirmă. Parcă totul este tras la indigo. Și atunci, ca și acum, Laurențiu a aflat că va deveni tată după șase luni de când ne separasem, rugându-mă să divorțez cât mai repede întrucât cealaltă este gravidă. Și, într-adevăr, i-am acordat divorțul în două luni.

L-am înțeles și l-am ajutat pentru ca al doilea fiu al lui să-i poată purta numele. Am acceptat că totul se terminase și nu am încercat niciodată să-l despart. De altfel, eu m-am recăsătorit și mi-am găsit fericirea. Pe care o păstrez și azi. În ce-l privește pe Laurențiu, reafirm că e numai decizia lui și consider că știe ce e mai bine pentru e

 Eu am o căsnicie fericită și nu țin partea cuiva. Nici lui Laurențiu, nimănui. Dacă el a hotărât ca restul vieții să și-l petreacă alături de altcineva, este numai decizia lui și nu are nimeni dreptul de a-i cere să și-o schimbe. Nici măcar Luca, fiul meu și al lui Laurențiu, nu are dreptul să-l judece pentru o asemenea hotărâre. Luca trebuie să-l respecte, fiindcă este tatăl lui, și să-l accepte alături de persoana lângă care Laurențiu este fericit", declarat Mariana Pfeiffer pentru Cancan.

Vizualizări: 44

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Cancan:

Citește și: