Cancan

File de alcov bucureștean/Cum a fugit un afacerist în Belgia pentru a scăpa dintre acești craci

Andra Volos, fostă concurentă la “Puterea Dragostei”, ar fi rămas cu ochii în soare, după ce ar fi încercat să “spargă” mariajul unui om de afaceri din București. Deși ar fi călcat strâmb, bărbatul s-a reîntors, în cele din urmă, la familie. Mai mult, între timp a părăsit și România, alături de soție și copii. 

Cancan.ro prezintă detaliile unei povești spectaculoase, în urma căreia cel mai mult de pierdut ar fi avut “bunăciunea” care a participat la show-ul difuzat de Kanal D.

Pe 30 aprilie, Cancan.ro dezvăluia, în premieră, că Andra Volos ar fi fost implicată într-o relație cu un bărbat din București, însurat și cu trei copii. Ex-concurenta de la “Puterea Dragostei” i-ar fi sucit, pur și simplu, mințile, iar afaceristul ar fi cheltuit sume impresionante cu ea.

După un timp, soția ar fi aflat că este “tradusă” și i-ar fi aplicat rivalei o corecție când a întâlnit-o în oraș. Ulterior, omul de afaceri s-a întors la femeia care l-a făcut tată, dar șatena, obsedată de el, nu l-ar fi lăsat deloc în pace. L-ar fi asaltat cu mesaje și i-ar fi cerut cu disperare să-și părăsească familia și să revină lângă ea.

Andra Volos, fostă concurentă de la „Puterea Dragostei”

Bărbatul a plecat cu familia în Belgia

Din păcate pentru ea, Andra Volos pare să fie pierdut definitiv lupta. Cancan.ro a aflat că omul de afaceri a părăsit România și, în prezent, se află în Belgia, alături de soție și cei trei copii, la părinții lui. Familia nu a luat, încă, o decizie, dacă rămâne acolo pentru o perioadă sau definitiv. Cert este că fosta concurentă de la “Puterea Dragostei” a rămas în țară, cu șanse minime de a-i mai “sparge” casa bărbatului pe care, pentru o vreme, reușise să-l “cucerească”.

 Din câte se pare, mesajele trimise de Andra Volos nu au avut efectul scontat, iar afaceristul a preferat să rămână alături de familia lui. Și, pentru o mai mare liniște și siguranță, să plece alături de soție și copii în Belgia. Curând, cuplul urmează să stabilească dacă va mai reveni în țară sau dacă își va continua viața în străinătate, unde ar avea parte de tot confortul.   În tot acest timp, fosta concurentă de la “Puterea Dragostei” este foarte activă pe Instagram, unde postează zilnic fotografii cu ea în ipostaze sexy, care adună mii de aprecieri. Afaceristul din București, alături de soție și doi dintre copii. În prezent, întreaga familie se află în Belgia

Andra Volos: “Păi cum o femeie frumoasă ca mine să nu aibă iubit?”

Andra Volos a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce a concurat la “Puterea Dragostei”, de la Kanal D. În prezent, șatena a ajuns la peste 520.000 de urmăritori pe Instagram. La începutul anului, tânăra anunța pe o rețea socială că are o relație cu un bărbat misterios, despre care nu a oferit detalii.

Păi cum o femeie frumoasă ca mine să nu aibă iubit?”, a spus Andra Volos, pe un live făcut pe internet.

În cadrul emisiunii “Puterea Dragostei”, Andra Volos a format un cuplu cu Bogdan Mocanu, cu care a continuat relația și în afara competiției. Dragostea lor nu a ținut foarte mult, iar cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Ulterior, șatena a anunțat că are un nou iubit. Motivul separării ar fi fost însă chiar omul de afaceri însurat și cu trei copii, amintit mai sus.

Vizualizări: 807

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Cancan:

Citește și: