Cancan

„Faptul că unii cred că am fost c...vă e un compliment”

„Contesa Digitală”, reacție acidă pentru cei care-i contestă integritatea! Ana Morodan sare la gâtul celor care au numit-o femeie de moravuri ușoare. În exclusivitate pentru Cancan.ro, fosta concurentă de la Asia Express a vorbit mai sincer ca niciodată pe marginea acestui subiect. 

În vârstă de 36 de ani, Ana Morodan a reușit să facă din propria persoană un adevărat brand! Evoluția ei nu a fost însă privită cu ochi buni chiar de toată lumea! „Contesa Digitată” are destui contestatari, iar unii dintre ei spun chiar că reușita din mediul online a nonconformistei tinere se datorează faptului că ar fi fost o femeie de moravuri ușoare.   „Eu, când apar, sperii bărbații”

Ana Morodan a vorbit cu Cancan.ro despre „bărbații pe care-i sperie ușor”, aceiași care îi și contestă moralitatea.

„Eu cred că, prin felul meu de a mă îmbrăca și cu felul meu, în general, de a apărea undeva – pentru că eu, când apar, sperii bărbații – lumea mă consideră c***ă. La mine, dacă nu ești mascul Alfa, în secunda doi te-am terminat, nu există, n-ai ce să vorbești cu mine. Eu cred că sunt perfect psihologia de c###ă, jur. Te uiți la mine și, practic, prin felul în care mă îmbrac, prin felul în care arăt și mă propun, zici: «Bă, asta-i c***ă!».

Ana Morodan le dă o replică acidă celor care o contestă

Toată lumea zice despre femeile care reușesc și au succes singure că-s c***e. Cred că oamenii nu pot să accepte chestia asta, nici în acest secol! Trebuie să fie neapărat un bărbat în spatele tău care te-a ridicat…  Am avut o relație de opt ani și jumătate cu un bărbat care n-a avut nicio treabă cu industria noastră. Nu știa pe nimeni! Nu venea la evenimente, nu avea nicio treabă și nu înțeleg … „, a dezvăluit „Contesa Digitală” pentru Cancan.ro.

„Ana Morodan, crede că faptul că o faceți c***ă este chiar un compliment!”

„E onorabil că oamenii mă văd ca pe o c***ă, dar nu mi-a ieșit pe zona asta, îți spun sincer. Mi-am dorit toată viața să fiu o întreținută, dar nu mi-a ieșit. Ce să fac… unii mai cred că, bineînțeles, n-avea cum Morodan să ajungă unde a ajuns decât dacă s-ar fi f***t cu cineva, e o chestie pe care o zic despre orice femeie.

Mie mi se pare un compliment, să știi. Faptul că unii oameni zic că eu am fost c***ă este ceva superb, spune-le că încă sunt.

Absolut toți bărbații exact asta mă întreabă, care e tariful tău pe seară? Mi-aș dori foarte mult să le zic, f***-**-n gură vreo 15.000 de euro. Scoate-i acum, cash … Dar, nu, răspunsul este că nu mi-a ieșit. A trebuit să muncesc până m-am terminat nervos, până am făcut burnout, până mi-au ieșit creierii din cap ca să ajung unde am ajuns. Și ăsta este singurul și unicul adevăr!

Și nu mă interesează că-l crede cineva! Important este că eu îl știu și că-l știe toată echipa mea, care este aceeași echipă de la început „, a conchis Ana Morodan.

Vizualizări: 35

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Cancan:

Citește și: