Vedete internațional

Ele sunt „cele mai frumoase gemene din lume”. Cum arată mama fetițelor care fac senzație pe internet cu frumusețea lor

Jaqi Clements este o mămică americană celebră pe rețelele de socializare: aceasta se mândrește cu "cele mai frumoase gemene din lume" - două fetițe superbe în vârstă de 9 ani. Deși micuțele au milioane de admiratori, mama lor este adesea criticată pentru că le expune prea mult pe rețelele de socializare și încearcă să obțină și bani din campanii publicitare în care apar micuțele.

Jaqi Clements, stabilită in Los Angeles, a postat pe Instagram o poză cu cele două fetițe, îmbrăcate în halate identice, stârnind reacția celor 1.8 milioane de urmăritori. Aceștia au acuzat-o pe mama că exploatează frumusețea fetițelor, întrucât postarea ar fi fost o campanie plătită.

Nu este prima oară când Jaqi se confruntă cu astfel de acuzații. La început, aceasta a semnat un contract de modelling pentru cele două gemene, atunci când aveau șase luni, iar mai tarziu, datorită faimei de pe Instagram, a început să fie abordată de diferite branduri.

Vezi galeria

În ciuda criticilor primite, mama fetelor spune că acestea fac totul din plăcere, iar ideea de a face modelling le-a plăcut la nebunie: "Nu am fost surprinză atunci când au început să sară în sus de bucurie la ideea începerii unei cariere în modelling."

Jaqi adaugă că banii obținuți din activitatea fetelor nu sunt atât de mulți cum cred unele persoane, iar pentru a le sprijini în tot ceea ce fac investiția este de multe ori mai mare, scrie Peroz.ro.

Vizualizări: 79

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete internațional:

Citește și: