Vedete România

El este tatăl copilului Ramonei Bădescu, un bancher sicilian

La 52 de ani, Ramona Bădescu este cea mai fericită! Și împlinită! Și pentru că până acum cu toții se întrebau cine este bărbatul din viața ei care i-a adus zâmbetul pe buze, în sfârșit s-a făcut lumină în acest caz! Ramona Bădescu a avut o apariție mult așteptată azi, chiar de Ziua Femeii, în noua emisiune a lui Cristi Brancu de la Prima TV, la "Exclusiv VIP". Iată cine este iubitul Ramonei Bădescu!

Ramona Bădescu a dezvăluit că bărbatul care o face fericită și alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de trei ani de zile, este un “italiano vero”, mai precis, bancherul și omul de afaceri Fabio Cali, care are origini siciliene. Alături de el, Ramona Bădescu a devenit pentru prima oară mamă. Cuplul are împreună un băiețel minunat, care pe 17 martie împlinește 1 an și 6 luni. Fabio Cali, bărbatul care o face fericită pe Ramona Bădescu foto: arhivă personală

Vedeta are multe în comun cu viitorul ei soț, care este mai mare decât ea cu un an de zile. Fabio Cali (53 de ani) este tot Săgetător, ca și Ramona Bădescu, amândoi fiind zodii de foc. Fiul lor, Ignazio Salvo Cali, își moștenește tatăl cu desăvârșire. Deocamdată, din cauza pandemiei, micuțul Ignazio, nu a putut fi botezat, pentru că părinții lui și-au dorit o ceremonie fastuoasă pentru el. Atât Ramona, cât și viitorul ei soț așteaptă momentul potrivit pentru creștinarea fiului lor! Cel mai probabil imediat după ce în Italia se vor mai așeza lucrurile după pandemie.

Ramona Bădescu, inel de logodnă prețios foto: arhivă personală

“Fiul meu e bucățică ruptă din tatăl lui”

În primul interviu acordat pentru Click!, după moartea tatălui său, Ramona Bădescu a mărturisit faptul că fiul ei seamănă extrem de mult cu tatăl său!

Ramona Bădescu și fiul ei, Ignazio Salvo Cali foto: arhivă personală

“Ignazio este foarte pedant dar foarte ambițios, este exact așa cum este zodia lui de Fecioară. Încerc să vorbesc cu el și în italiană dar și în limba română, în engleză. Nu l-am dus încă la creșă, dar intenționez să o fac chiar dacă o să ne fie greu să ne despărțim unul de altul. Sper că peste 2-3 luni să poată merge la creșă. Îl văd atunci când mergem în parc că își dorește să socializeze cu ceilalți copii, dar nu vreau să risc încă, mai așteptăm 2-3 luni, poate mai trece puțin pandemia și ne mai liniștim. Fiul meu e bucățică ruptă din tatăl luni. De la mine a luat rotunjimea feței, dar ochii, fruntea și structura corpului sunt de la tatăl lui. Atunci când îl țin în brațe, am impresia că îl țin în brațe pe tatăl lui când era bebeluș. Ignazio mă ține în formă, nu mai merg la sală, fac sport cu el în parc când îl plimb cu căruciorul și când iesim la plimbare”, a declarat, la sfârșitul lunii ianuarie, Ramona Bădescu pentru Click.

Vizualizări: 477

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete România:

Citește și: