Vedete România

El este Marian Tătic/Laurette a făcut publice pozele cu agresorul de la hotel: „Canibalul stă liber pe străzi”

Laurette Attindehou (37 de ani) vrea ca agresorul ei de la hotel să plătească pentru violențele inimaginabile la care a suspus-o, în urma cărora a rămas cu răni pe tot corpul. După ce a făcut public numele agresorului, Marian Tătic, fotomodelul a postat pe Instagram imagini cu chipul agresorului, care nu a fost reținut de Poliție în urma incidentului violent de la hotel.

"Sunt multe fete pe care acest psihopat le-a agresat și bătut, închise în apartament la el. Omul e violator, are boală pe femei. E psihopat, se dă sub diferite nume. Eu m-am luptat cu el și am scăpat. Am avut noroc că eram în hotel, că altfel mă omora. Bine că nu a avut la el vreun cuțit, că mă înjunghia. Sunt mai multe fete agresate, care mi-au scris. Într-adevăr, pomenea ceva de o creatoare de modă, zicea ceva de o rusoaică”, a declarat Laurette, pentru Click.ro! Laurette a publicat pe Instagram poze cu bărbatul despre care spune că a agresat-o foto: Instagram

"Știu că sunteți multe care ați trecut prin astfel de traume"

Fotomodelul a publicat și pe Instagram, în InstaStories, poze cu chipul bărbatului despre care spune că a agresat-o la hotelul din Centrul Vechi, alături de un semnal de alarmă adresat fetelor care au trecut prin așa ceva.

“Acesta este psihopatul care abordează fete și le ademenește la el în apartament sau prin alte părți, acolo unde sunt supuse la agresiune fizică și umilințe. Știu că sunteți multe care ați trecut prin astfel de traume cu acest psihopat, de aceea apelez la ajutorul vostru să mă contactați și să vă spuneți povestea. Fetelor, trag un semnal de alarmă, nu vă lăsați înșelate de acest psihopat. Aveți grijă, se dă om de afaceri, vorbește frumos până vă atrage în capcană. Feriți-vă de el, își dă tot felul de nume false. Eu am trecut printr-un coșmar, puteam să mor!”, scrie Laurette într-un mesaj disperat, ce însoțeste poza agresorului ei.

Laurette spune că nu este prima victimă a agresorului foto: Instagram

Laurette, care a depus plângere penală împotriva bărbatului care a agresat-o la Hotelul Palace, din Centrul Vechi, face un apel la autorități să rezolve cât mai repede acest caz.” Canibalul stă liber pe străzi! Rog autoritățile să facă ceva în acest sens să nu asistăm neputincioși la moartea vreunei fete nevinovate!”, mai spune Laurette, în mesajul ei. Din spusele mulatrei, Marian Tătic ar fi un veritabil “hărțuitor de vedete” cu ștate vechi. Acesta are grijă, de fiecare dată, să se prezinte sub identități diferite în fața viitoarelor victime care-i cad în plasă, folosind nume precum Cristi, Marcel sau Marius.

Conform Cancan.ro, acesta ar mai avea la activ două victime din show-biz, alte două cunoscute vedete din România fiind agresate de bărbat, una dintre ele , o vestită creatoare de modă, iar cealaltă, o divă de oraș, cunoscută în lumea bună a Capitalei. Acestea nu au depus însă nici o plângere penală la Poliție împotriva bărbatului care se dă drept om de afaceri, dar de fapt este șofer.

Vizualizări: 805

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete România:

Citește și: