Vedete România

După ce a bătut-o, Ilie Năstase îi cere nevestei cadourile înapoi: un Bentley, pantofi și genți

Dacă cu celelalte patru neveste s-a despărţit paşnic, acum fostul tenisman îşi ascute colţii şi îi cere soţiei cu numărul cinci cadourile înapoi. Partajul nu e unul nesemnificativ, pentru că Ioana nu era deloc săracă atunci când l-a cunoscut pe Ilie şi nu a primit de la acesta decât un Bentley şi câteva poşete scumpe.

După o căsnicie de doi ani, Ioana Năstase (44 de ani) a decis să divorţeze. 

Ilie Năstase (74 de ani) nu s-a prezentat la tribunal, ci doar bruneta, care a înaintat magistraţilor solicitarea divorţului. Din surse bine informate, Ioanei i-ar fi convenit mai mult o despărţire la notar, într-o manieră civilizată, însă soţul nu a agreat deloc decizia ei, aşa că şi-a arătat colţii, cum s-ar spune.   “După momentul acela violent, în care a fost nevoită să cheme poliţia, Ioana nu l-a părăsit aşa cum era normal. I-a lăsat două luni la dispoziţie să îşi schimbe comportamentul. S-a gândit că poate îşi revine şi el, însă nu s-a întâmplat nimic. Săptămâna trecută au avut o discuţie tranşantă, ea i-a spus clar că îşi doreşte să divorțeze pentru că nu mai poate continua în acelaşi mod, însă el a spus că nu se va întâmpla asta. Motiv pentru care, în loc de notar, totul s-a mutat la tribunal”, au declarat surse din preajma cuplului Năstase, pentru Click!

Şi asta nu este tot! Nasty nu se lasă cu una cu două, vrea răzbunare, astfel că separarea se va lăsa şi cu partaj.

Cadourile însă nu sunt deloc de neglijat, vorbim despre sute de mii de euro. Anul trecut, cu ocazia aniversării, Ilie i-a făcut cadou Ioanei un Bentley în valoare de 250.000 de euro. 

Acest cadou scump a fost achiziţionat cu o parte din banii obţinuţi din vânzarea vilei din Primăverii. 

La acest bun material se mai adaugă şi alte cheltuieli şi sume de bani, dar şi alte cadouri scumpe precum pantofi şi genţi de firmă, şi se pare şi un apartament în Mamaia.

Vizualizări: 537

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete România:

Citește și: