Vedete România

Dragoste cu năbădăi/Adevărul despre „răpirea” surorii lui Florin Salam

Polițiștii bucureșteni au intrat în alertă maximă, miercuri după-amiază, când o persoană a sunat la 112 și a anunțat că sora lui Florin Salam a fost răpită de persoane necunoscute. În realitate, femeia fugise de acasă cu managerul fratelui ei. Cei doi au, de ani buni, o relație extraconjugală, însă, în ciuda disputelor publice izbucnite pe marginea acestui subiect, niciunul nu a decis – până acum – să divorțeze, în condițiile în care sunt căsătoriți și au copii.

Managerul lui Florin Salam a explicat pentru Cancan.ro, cum s-au derulat evenimentele și cum s-a trezit, dintr-o dată, în postura unui fugar care are pe urmele sale toată Poliția Capitalei.

 Relația extraconjugală pe care Maria, sora lui Florin Salam, o are de ani buni cu omul de încredere al celebrului manelist, a provocat, miercuri, o acțiune a Poliției Capitalei, cu efective mărite! La ora 16.41, o persoană a apelat numărul de urgență 112 și a spus că „mama a fost răpită”. În același mesaj s-ar fi menționat și faptul că este vorba despre sora lui Florin Salam.

Polițiștii au demarat, de urgență, verificările specifice în astfel de situații și au stabilit că, cel mai probabil, Maria este în compania unui bărbat pe care îl cunoaște și alături de care ar avea o relație amoroasă.

Sora lui Florin Salam ar fi decis să își refacă viață alături de alesul inimii sale Sora lui Florin Salam ar fi decis să își refacă viață alături de alesul inimii sale

Spre seară, Marian Marius Ioniță, bărbatul acuzat că ar fi răpit-o pe sora cântărețului, a fost contactat de anchetatori. Acesta se afla, în mașină, alături de Maria și a explicat polițiștilor că nu este vorba despre o lipsire de libertate.

„De azi, relația noastră este una oficială”

Contactat telefonic, managerul lui Florin Salam a povestit pentru Cancan.ro ce s-a întâmplat, în realitate, miercuri după-amiază. 

”Maria a lăsat copilul la școală și a plecat cu mine. Nu se mai întoarce acasă, pentru că, de acum înainte, vom locui împreună. Cineva, cred că sora soțului ei, a sunat la 112 și a spus că am răpit-o. Doar că nu este adevărat. De azi, relația noastră este una oficială”, a declarat omul de încredere „Regelui” Salam.

 Acesta a mărturisit că se iubește cu Maria „de ani mulți” și că, după o lungă perioadă în care s-au întâlnit pe ascuns, într-o locuință pe care ar fi achiziționat-o special, femeia a decis, pentru prima dată, să fugă cu el.

Totuși, după moartea fratelui ei, răpus de COVID-19 vara trecută, a hotărât să revină acasă pentru a sta alături de copii, în condițiile în care ar fi fost puternic afectați de moartea unchiului lor.

„S-a întors acasă la data de 14 august. Dar a făcut-o doar ca să stea cu copiii. În tot acest timp, noi am continuat să ne vedem”, a mai spus bărbatul.

„O să divorțăm fiecare”

Marius a mai anunțat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, că amândoi au hotărât să divorțeze și să se căsătorească.

În același timp, Marius a spus că Florin Salam nu se opune relației. „O să divorțăm fiecare. Salam a spus că nu se opune, suntem majori și cunoaștem fiecare ce este mai bine pentru noi. Florin ne-a dat binecuvântarea”, a mai spus managerul faimosului interpret de manele.

Vizualizări: 439

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete România:

Citește și: