Vedete internațional

Cum arată cea mai frumoasă fată din lume fără machiaj

Natura a înzestrat-o cu o frumusețe ieșită din comun, însă și ea depune toate eforturile pentru a o pastra pentru cât mai mult timp. Chiar dacă are numai 19 ani, franțuzoaica Thylane Blondeau și-a făcut un obicei din a merge la cosmetică și a încerca noi tratamente revoluționare.

Thylane Blondeau, despre care se spunea că este “cea mai frumoasă fată din lume”, este acum o tânără superbă, cu o carieră de succes în lumea modellingului. Franțuzoaica și-a păstrat trăsăturile deosebite, impresionând în continuare cu frumusețea ei.

 Tânăra arată la fel de bine fie că e machiată sau nu poartă machiaj deloc. În cele mai recente imagini postate de la salonul de cosmetică, Thylane dovedește că este de o frumusețe naturală deosebită.

CINE E THYLANE BLONDEAU

La numai 4 ani Thylane Blondeau debuta pe catwalk într-o prezentare Jean Paul Gaultier, după care, 6 ani mai târziu, fetița apărea pe coperta Vogue, într-un pictorial care a stârnit o mulțime de controverse. Celebra revistă a fost acuzată de sexualizarea unui copil inocent, după ce Thylane Blondeau a apărut machiată și purtând haine provocatoare.

GALERIE FOTO

        O vreme, nimeni nu a mai știut de ea, însă la 16 ani a reapărut timid în lumea showbizului. Ea fost admirată pe covorul roșu de la Cannes, a pășit pe câteva podiumuri internaționale și a ajuns pe lista celor mai frumoase 100 de chipuri în 2018. Ulterior a primit titulatura de “cea mai frumoasă fetiță din lume”. SURSA: profm.ro

Vizualizări: 186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete internațional:

Citește și: