Cancan

Cu ce probleme s-a confruntat Roxana Ciuhulescu din cauza înălțimii. ”Pe unde am călătorit, în multe paturi de hotel am dormit cu picioarele pe-afară”

Roxana Ciuhulescu are 1,92 metri înălţime, iar picioarele ei măsoară nu mai puţin de 122 de centimetri. Vedeta, în vârstă de 39 de ani, a intrat în topul mondial al femeilor cu cele mai lungi picioare. Roxana Ciuhulescu ocupă locul șase în acest clasament. Fosta prezentatoare de televiziune a mărturisit, însă, că s-a confruntat cu tot felul de probleme din cauza starurii sale.

Roxana Ciuhulescu a prezentat ani de zile emisiunea ”Pro Motor” la postul de televiziune Pro TV.  În plan personal, vedeta este căsătorită și are doi copii. Roxana Ciuhulescu s-a cununat religios cu Silviu Bulugioiu în anul 2018. Fosta prezentatoare de televiziune Roxana Ciuhulescu a devenit mămică pentru a doua oară în luna iulie a anului 2018, atunci când a adus pe lume un băiețel, Cezar. Micuțul este rezultatul mariajului pe care vedeta îl are cu Silviu Bulugioiu. Roxana Ciuhulescu mai are o fetiță, Ana Cleopatra, din mariajul cu Mihai Ivănescu.

Roxana Ciuhulescu este cunoscută și ca fiind vedeta cu cele mai lungi pocioare din România. Are 1,92 metri înălţime, iar picioarele ei măsoară nu mai puţin de 122 de centimetri. Deși a intrat în topul mondial al femeilor cu cele mai lungi picioare, Roxana Ciugulescu a mărturisit că a avut parte și de probleme din cauza staturii sale.

Cu ce probleme s-a confruntat Roxana Ciuhulescu din cauza înălțimii. ”Marele dezavantaj este că îmi găsesc greu haine”

”Am fost sunată chiar de cineva de la Guiness Book ca să mă omologheze, dar deşi am 1,925 şi sunt una dintre cele mai înalte femei din România, nu sunt cea mai înaltă. Am avut avantajul să fac sport de performanţă, să fiu în elita României la handbal. Am fost remarcată şi de Zina Dumitrescu, care mi-a spus că o să am o carieră mare în modeling, însă am luat această variantă în calcul după ce am renunţat la sportul de performanţă, la un pic peste 18 ani. Surpriza a fost că, deşi aveam 90-60-90, eram prea înaltă pentru prezentările de modă, aşa că am făcut pictoriale pentru costume de baie, lenjerie, rochii…”, a povestit Roxana Ciuhulescu pentru clickpentrufemei.ro.


”Marele dezavantaj este că îmi găsesc greu haine şi ori mă duc în străinătate să mi le cumpăr, ori mi le fac la comandă. Un alt neajuns este patul. Pe unde am călătorit, în multe paturi de hotel am dormit cu picioarele pe-afară, iar în avion, la clasa economic, stau foarte incomod, din cauza spaţiului mic de la picioare. Iarăşi, în apartamentul în care am copilărit, nu aveam lustre, pentru că toţi eram înalţi: mama avea 1,80 cm, tata 2,02 cm, iar fratele meu 2,01 cm. Au fost, însă, multe avantaje şi încă le regăsesc, ceea ce mă face să mă simt bine în pielea mea”, a completat vedeta.

 

Vizualizări: 362

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Cancan:

Citește și: