Vedete România

Cel mai „răutăcios” funduleț din România?

Ema Uta este cunoscută ca și make-up artistul vedetelor din România, după ce vedete ca Antonia, Inna, Andra, Loredana sau Ruby s-au lăsat pe mâna ei iscusită.

Ema este una dintre cele mai apreciate specialiste în domeniu: pe lângă faptul că machiază vedete de top din România și influencerițe, aceasta are mare succes și cu cursurile de make up pe care le susține.

Ema Uta a mărturisit că a fost pasionată de make up încă din adolescență, iar atenția publicului a atras-o cu machiajele sale publicate pe rețelele de socializare.

Sursa foto: INSTAGRAM

“Pun foarte mult accent pe natural, iar transforamarile mele nu îmbătrânesc clientele, nu le pun ani în plus. Am început să mă machiez pe mine, apoi am început să pun pe internet, iar apoi am fost apelată de persoane din online”, povestea Ema Uța într-un interviu.

Ema Uta, vacanță de vis în Tulum, Mexic

Make-up artistul a fost în vacanță în Tulum, acolo unde în această perioadă au mai fost și Delia și Loredana. Ema Uta și-a impresionat cei aproape 500.000 de fani cu imagini super sexy din vacanță. Ema și-a etalat trupul perfect în costum de baie, într-un decor de vis.

Vezi galeria SURSA: Peroz.ro

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete România:

Citește și: