Cancan

Ce spune Lidia Buble despre relația cu actorul Harlys Becerra. ”Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap”

Cântăreața Lidia Buble, în vârstă de 28 de ani, a vorbit  despre relația ei cu actorul de origine cubaneză Harlys Becerra. Artista a făcut primele declarații despre noul ei iubit și recunoaște că e foarte fericită alături de el. ”Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap”, a mărturisiit, printre altele, Lidia Buble.

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble și-a găsit din nou fericirea în brațele altui bărbat. Este vorba despre un actor de origine cubaneză, Harlys Becerra. Harlys Becerra s-a născut pe 11 iunie 1984, în Cuba.  Actorul este cunoscut pentru apariții în producții precum: ””Vis a vis”, ”Bounty Hunters ”, ”Rețeaua Cubaneză”, ”A opta victimă”.

Într-o sesiune de întrebări pe Instagram, cântăreața le-a mărturisit fanilor că este foarte fericită pentru tot ce i se întâmplă.

Ce spune Lidia Buble despre relația cu actorul Harlys Becerra. ”Dragostea vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”

„Şi eu sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez. Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea, trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile”, a spus Lidia Buble, notează elle.ro.

”În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărat că dragostea vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, a adăugat artista.

Lidia Buble a avut o relație de cinci ani cu Răzvan Simion

 

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani. Cel care a făcut anunțul a fost chiar prezentatorul matinalului de la Antena 1. „Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt întelept”, scria prezentatorul în mediul online la începutul lunii iunie a anului trecut.

Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion,  trăiește o nouă poveste de dragoste, cu Radu Biță. Din mariajul lui Răzvan Simion cu Diana au rezultat  doi copii, Ianca și Tudor. În prezent, Răzvan Simion are o relație cu Daliana Răducan. Daliana Răducan a făcut parte din echipa ”Visuri la cheie”, de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior.

Vizualizări: 302

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Cancan:

Citește și: