Cancan

Ce i-a povestit Dani Oțil lui Alex Velea despre Antonia. ”Și cum să îmi zică mie cineva așa ceva?!”

Prezentatorul de televiziune Dani Oțil, în vârstă de 41 de ani, i-a povestit lui Alex Velea, în direct la emisiunea pe care o moderează la postul de televiziune Antena 1, o întâmplare cu Antonia. ”Și cum să îmi zică mie cineva așa ceva?!”, i-a spus Dani Oțil artistului despre Antonia. Alex Velea a reacționat imediat.În ediția de vineri a emisiunii matinale pe care o prezintă alături de Răzvan Simion, Dani Oțil și-a amintit despre o întâmplare din trecut, în care el și câtăreața Antonia au fost protago9niști.

Dani Oțil i-a povestit lui Alex Velea, care se afla în platoul emisiunii, despre întâmplarea cu Antonia.

Ce i-a povestit Dani Oțil lui Alex Velea despre Antonia. Ce reacție a avut Alex Velea

”Nu m-am mai amețit din 2019. S-a întâmplat ceva atunci. Mi-am propus să nu mai beau deloc, și între timp a venit diavolul în chip de Antonia care a zis că cine nu bea două shot-uri cu ea nu e bărbat. Și cum să îmi zică mie cineva așa ceva?! Și așa am băut șase shot-uri de tequila, ca să-i demonstrez contrariul”, i-a povestit Dani Oțil lui Alex Velea, potrivit wowbiz.ro.

Alex Velea a replicat: ”Despre mine știe ca sunt bărbat adevărat, așa că nu mă pune să beau…”.

 

Antonia, cuplu perfect cu Alex Velea

 

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. De curând, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul.

Vizualizări: 401

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Cancan:

Citește și: