Vedete România

Ce apare în scrisoarea medicală a lui Laurette. În ce stare a găsit-o Adriana Bahmuțeanu când a dus-o la spital

În emisiunea Xtra Night Show a fost dată publicității, în premieră, scrisoarea medicală de la Floreasca. În documentul respectiv se specifică faptul că pacienta prezenta: cefalee, vertij, hematom cranian pe partea dreaptă de mici dimensiuni, durere membre, indurare și inflamație mamară stângă și că riscă să facă tromboze care se pot duce către un organ vital. Dat fiind faptul că i s-a deplasat implantul stâng din cauza loviturilor primite de la agresor, Laurette va trebui să meargă să se opereze la sân. Amețelile acuzate se datorează hematomului de la cap, agresorul lovind-o de mai multe ori cu capul de wc.

Scrisoarea medicală a lui Laurette

Adriana Bahmuțeanu: "Poliția a fost prea blândă"

”Eu am dus-o la spital pe Laurette, împreună cu Claudia Ghițulescu. Avea un sân lovit, genunchii făcuți praf. Nu vroia să meargă, că nu avea cu cine să lase fata! Nu avea un centimetru de piele care să nu fie afectat. Mi se pare că Poliția a fost prea blândă, psihopatul trebuia arestat. O să sun la domnul ministru de interne să vedem ce se întâmplă cu cazul lui Laurette. Părerea mea e că e tentativă de omor. Era un fel de iubit, se întâlniseră înainte, omul o curta insistent din luna ianuarie. A cucerit-o după câteva întâlniri pe la cafele. Poliția a tratat cu superficialitate cazul și nu au arestat agresorul pentru faptul că Laurette nu avea vânătăi pe față”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Ieri, Laurette, împreună cu avocatul ei, au depus o plângerea penală împotriva agresorului Marcel Tătic, de 44 de ani, din Brașov. Poliția a anunțat că primele declarații în acest caz se vor face în cursul zilei de joi.

Laurette: ”Eram certată cu Magaye când m-am întâlnit cu agresorul”

Laurette Attindehou (37 de ani) a ținut să lămurească cum de a acceptat să se întâlnească cu agresorul, în timp ce își oficializase relația cu fotbalistul lui Dinamo, Magaye Gueye. “Am avut o relație cu Magaye trei-patru luni, doar că de două săptămâni, în perioada respectivă, noi am fost despărțiți. Nu ne mai înțelegeam. Am avut o perioadă în care nu ne mai vedeam. De aceea am vrut să-i dau o șansă omului ăsta. Am greșit însă!“, a mai declarat mulatra.

Laurette s-a pozat alături de iubitul ei, fotbalistul dinamovist Magaye Gueye, confirmând relația foto: Instagram

Laurette: ”M-au făcut maimuță, canibal, cioară!”

După incidentul cu bărbatul de la hotel, Laurette a primit mesaje cu tentă rasistă pe Internet, făcând cu greu față valului de ură declanșat la adresa ei în mediul online. “Sunt oripilată câtă ură poți avea pentru un om! Câtă răutate să ai pentru un om să-l pui la zid și să-l jignești în ultimul hal, de la maimuță, canibal, cioară! Mă întreb ce inimă au, jignesc fără încetare, maimuță, cioară, neagră împuțită, urangutan, cuvinte de neimaginat! Să dorești moarte unui om doar că a mers să se întâlnească cu cineva, doar că e de altă culoare, e ceva ce mintea mea nu poate percepe”, a reacționat Laurette, pe contul ei de Instagram.

Vizualizări: 408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete România:

Citește și: